CHP’lilere palalı saldırı

Ankara Büyükşehir Belediyesi görevlileri CHP'lilere saldırdı...

Yayınlanma: 04.03.2014 - 15:13
Abone Ol google-news

Ankara’nın Çankaya ilçesinde CHP’nin flama ve bayraklarını asanlara Ankara Büyükşehir Belediyesi görevlilerinin saldırdığı bildirildi. CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, sokak süslemesi yapan gençlerin görevliler tarafından, “Daha göreceksiniz...” denerek tehdit edildiğini belirterek, “Saldırının zabıta ve polis önünde gerçekleşmesi daha vahim bir durum. Gençlerimiz sahipsiz, sokaklar da sizin değil beyler” diye tepki gösterdi.

Çankaya Gençlik Kolları’na üye gençlerin Balgat semtinde parti flama ve afişleriyle yaptıkları sokak süslemesi sırasında Büyükşehir Belediyesi görevlilerinin saldırısına uğradığı iddia edildi. CHP Çankaya İlçe Başkanı Perçin, 5 gencin yaralandığını ve bir parti aracının ağır hasar gördüğünü söyledi.

 

Sokak süslemesinin tüm partilerin demokratik hakkı olduğunu,“Gençlere pala ve sopalarla saldırmak tam da AKP’nin anlayışına yakışır bir davranış olmuştur. 20 yıldır Çankaya’yı cezalandıran Gökçek, Çankaya’da gençleri birbirine düşürmeye, kavga ettirmeye çalışmasın. Saltanatının sonu yaklaştıkça hırçınlaşıyor” söyledi.

Perçin, Çankayalılara, saldırıya tepki olarak partinin adaylarının poster ve flamalarını balkonlarından asma çağrısında bulundu. Perçin, parti bayrak ve flamalarının ilçe örgütü ve parti bürolarından edinilebileceğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler