Ciliv: Yeni dünyaya ayak uyduramayan yok olur

Türkiye’nin en kapsamlı teknoloji etkinliklerinden Turkcell Teknoloji Zirvesi bugün başladı. Zirvede konuşma yapan, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv yeni dünyayı iyi okuyanların hızla yükselebilidiğini, okuyamayanların ise yok olduğunu vurguladı.

Yayınlanma: 12.11.2013 - 15:27
Abone Ol google-news

Turkcell’in, kurumsal müşterilerini ve iş ortaklarını fikir önderleriyle buluşturmak ve tüm dünyada yaşanan teknolojik yenilikler hakkında bilgilendirmek üzere düzenlediği Turkcell Teknoloji Zirvesi kapılarını açtı. Haliç Kongre Merkezi’nde 5000’in üzerinde katılımcının izlediği ilk gün etkinlikleri, 21. yüzyılın büyücüsü siber illüzyonist Marco Tempest’in şovuyla açıldı.
 
Süreyya Ciliv: Yeni dünyaya uyum sağlamanın yolu teknolojiyle inovasyondan geçiyor
 
Marco Tempest’in şovunun ardından konuşma yapan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, içinde bulunduğumuz 50 yıllık dönemin insanlık tarihinde bir dönüm noktası olacağını vurgulayarak şirketler açısından yeni dünyayı doğru okumanın önemine dikkat çekti. Ciliv şunları söyledi:
 
“Yeni dünyanın belki de en önemli olayı mobil internetin insanlığa etkisi. Bilgiye ulaşmak çok önemli. Teknoloji devriminin geliştirdiği bu yeni dünyada kurum ve şirketlere çok önemli görevler düşüyor. Teknoloji ve inovasyonla farklılaşmak kilit önem taşıyor. Bu yeni dünyayı iyi okuyanlar hızla yükselebiliyor, okuyamayanlar ise yok oluyor. Bugün artık her yer ofis haline geldi, akıllı telefonlar yeni iş bilgisayarlarımız. Bu nedenle şirketlerin, kritik işleri ve uygulamaları için üstün network platformuna ihtiyacı var. Network kesilince bilişim duruyor, bulut duruyor, M2M duruyor. Biz Turkcell takımı olarak tüm müşterilerimize güçlü, çevik ve akıllı network ayrıcalığını sunuyoruz. Yeni network’e; yani fiber ve mobil entegrasyonuna yaptığımız yüksek yatırım sayesinde kapsama, kalite ve hızda güçlü ve üstün hizmet sunuyoruz. Seyyar istasyonlarımız, proaktif hazırlıklarımız ve afet-acil durum yönetimi konusundaki uzman ekibimizle çevik bir network deneyimi yaşatıyoruz. Network’ümüzü cihaza göre optimizasyon gerçekleştirerek, trafiği içeriğe göre yöneterek akıllı hale getiriyoruz. Başlattığımız İş’te Teknoloji Hamlesi ile, şirketlerin işlerine odaklanmalarını, teknolojiyle inovasyonu yakalamalarını hedefliyoruz. Elinizdeki en büyük kaynak bilgi ve teknoloji ile inovasyon. Turkcell olarak bizim odak noktamız inovasyon. Bunu siz de yaptığınız zaman, inovasyonu odağınıza aldığınız zaman başarı sizden kaçamaz."
 



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler