Çorum'da çocuk istismarından açığa alınan müftü şoförü gözaltına alındı

Çorum'un Kargı ilçesinde Müftü memuru F.K. ile müftünün şoförü H.B.A. çocuk istismarından açığa alınmıştı. Cinsel istismarın 12 yıldır sürdüğü öğrenilirken, şoför H.B.A. gözaltına alındı.

Yayınlanma: 07.05.2020 - 14:37
Çorum'da çocuk istismarından açığa alınan müftü şoförü gözaltına alındı
Abone Ol google-news

Çorum'un Kargı ilçesinde görev yapan Müftü Yardımcısı F.K. ile müftünün şoförü H.B.A., ilçede bir çocuğa cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle açığa alınmıştı. 

Müftü yardımcısı ve şoförü tarafından cinsel istismara uğrayan K.T., dün SEGBİS sistemiyle ve polis nezaretinde Kargı Cumhuriyet Savcılığı’na ifade verdi. K.T. savcıya verdiği ifadede, müftünün şoförü H.B.A.’nın ilkokul dördüncü sınıftan itibaren kendisine defalarca taciz ve tecavüzde bulunduğunu, bugüne kadar korkudan kimseye bir şey anlatamadığını belirtti ve şikayetçi oldu.

SALDIRGANIN ÜVEY KAYINBİRADERİ

K.T. müftü memuru F.K.’nin de kendisine 18 yaşındayken cinsel saldırıda bulunduğunu söyleyerek, F.K.’den şikayetçi olmadı. 

K.T.’nin savcıya verdiği bu ifade sonrası, şoför H.B.A yaşadığı köyde jandarmalar tarafından gözaltına alındı. K.T.’nin aynı zamanda gözaltına alınan H.B.A’nın üvey kayınbiraderi olduğu öğrenilirken, H.B.A’nın bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor. Cinsel saldırı suçlamasıyla H.B.A ile birlikte açığa alınan F.K. ise gözaltına alınmadı.

Olayla ilgili çıkan haberler sonrası Kargı Cumhuriyet Savcılığı konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatmıştı.

Öte yandan K.T.’nin gözaltına alınan H.B.A.’nın üvey kayınbiraderi olduğu ortaya çıktı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler