David Cameron'un küçük kızının elbisesi yok sattı

David Cameron’un küçük kızı Florence’nın babasının başbakanlık konutu önünde yaptığı veda konuşmasında giydiği elbise Londra’da yok sattı.

Yayınlanma: 15.07.2016 - 10:11
Abone Ol google-news


Başbakanlık koltuğuna Çarşamba günü yaptığı duygulu bir konuşma ile veda eden İngiltere’nin eski başbakanı David Cameron’un küçük kızı Florence, İngiltere basının ilgi odağı oldu. Babasının veda konuşmasında bütün dikkatleri üzerine çeken 6 yaşındaki Florence’nın giydiği çiçekli elbise, Cameron’un canlı yayınlanan konuşmasının ardından mağazalarda tükendi. Yaklaşık 200 TL olan elbisenin kısa zamanda her renginin tükendiğini ifade eden mağaza yetkilileri, online satışlara yetişemediklerini ifade ettiler.

Cameron’un büyük kızı Nancy ve oğlu Elwyn’ın giydiği giysiler de büyük ilgi topladı. Primerose Hill ve Nothingham Hill mağazalarında çocukların giydiği elbiselerin her ölçüsünün kısa zamanda tükendiği belirtildi.

David Cameron’ın Başbakanlık konutu Downing Street 10 numarada yaptığı veda konuşmasında eşi Samantha Cameron, oğlu Elwyn ve kızları Nancy ve Florence da kendisine eşlik etmiş ve arkasında konuşmasının tamamının da dinlemişlerdi.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler