Denize düşen otomobili arama çalışmalarına ara verildi

Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılan Atatürk (Unkapanı) Köprüsü'nden geçmek isterken denize düşen otomobilin bulunması için başlatılan çalışmalara yarın devam edilmek üzere ara verildi.

Yayınlanma: 12.04.2011 - 15:24
Abone Ol google-news

Gece saatlerinde orta kısmı açılarak araç trafiğine kapatılan Atatürk Köprüsü'nden Topkapı istikametine gitmekte olan 34 BD 5493 plakalı otomobilin, sürücünün polis ekiplerinin ikazına ve köprü girişindeki bariyerlere rağmen köprüden geçmek isterken denize düşmesi üzerine başlatılan çalışmalar gün boyu sürdü.

Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği dalgıç ekiplerinin, yer yer 30 metreye varan derinlik ve yaklaşık 3 metrelik çamur tabakası nedeniyle güçlükle sürdürdükleri çalışmalardan bir sonuç alınamayınca, sonar cihazından faydalanmak amacıyla bir balıkçı teknesi olay yerine çağrıldı.

Balıkçı teknesinin de yardımıyla yapılan çalışmalara rağmen otomobile ya da içindekilere ulaşılamadı.

Çalışmalara yarın sabah saat 08.00'de devam edilmek üzere ara verildi.

Bu arada, otomobilin sürücüsünün, Esenler'de çalışan oto tamircisi Oktay Yetik (30) olduğu, yanında birinin bulunup bulunmadığının bilinmediği öğrenildi.

Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını takip eden Yetik'in eşi Gülşah Yetik, ağabeyi Tuncay Yetik ve diğer yakınlarının gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Oktay Yetik'in 7 aylık evli olduğu kaydedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler