Denize girmenin yasak olduğu yerde boğuldu

Bakırköy'de denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu yerden serinlemek için giren 19 yaşındaki genç çırpınmaya başladı. Gencin çığlıklarını duyan bir balıkçı kurtarmaya çalıştı ama olmadı. Ömer Faruk Sarıoğlu boğularak yaşamını yitirdi. Yasak olmasına ve dakikalar önce bir gencin boğulmasına rağmen vatandaşlar denize girmeye devam etti.

Yayınlanma: 12.08.2014 - 15:45
Abone Ol google-news

Olay, Yeşilköy sahilde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki Ömer Faruk Sarıoğlu, 'Denize girmek tehlikeli ve yasak'tır uyarısının bulunduğu tabelanın yakınında serinlemek için denize girdi.

Sarıoğlu, bir süre sonra çırpınmaya başladı. 19 yaşındaki genç kumsalda bulunan yakınlarından yardım istedi.

Sarıoğlu'nun kumsalda bulunan yakınları olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yardım çığlıklarını duyan ve olay yerinde denize giren balıkçı Ahmet Yalçınkaya, teknesi ile Sarıoğlu'nu çıkarmaya çalıştığı sırada olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Denizden çıkarılan Sarıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.Sarıoğlu'nun cesedi, olay yerine gelen ambulansla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Öte yandan, Sarıoğlu'nun yakını olduğu öğrenilen bir kadın fenalaştı.

Sarıoğlu'nun boğulduğu alanda çok sayıda vatandaş 'Denize girmek tehlikeli ve yasak'tır tabelasına rağmen denize girmeye devam ettiği görüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler