"Dubai Group Sigorta etkilenmedi"

Dubai Group Sigorta Genel Müdürü Çetin Alanya, Dubai World yatırım firmasının önerdiği borç erteleme planı sonucunda ortaya çıkan belirsizlik ve dünya finans piyasalarındaki çalkalanmanın, Dubai Group Sigorta'yı hiçbir şekilde etkilemediğini bildirdi.

Yayınlanma: 01.12.2009 - 09:48
Abone Ol google-news

Dubai Group Sigorta Genel Müdürü Çetin Alanya, Dubai'deki borç krizinin Türkiye'ye etkilerine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Dubai Group Sigorta'nın ana hissedarı olan Dubai Group ile Dubai World kuruluşu arasında hiçbir organik bağın bulunmadığını vurgulayarak, grubun, Dubai World'ün hiçbir mali yükümlülüğü veya taahhüdü ile de alakası olmadığını ifade etti.
Dubai Group'un, Dubai World ile herhangi bir borç-alacak ilişkisinin de olmadığına dikkati çeken Alanya, şunları kaydetti:

''Dubai'de yerleşik Dubai World yatırım firmasının önerdiği borç erteleme planı sonucunda ortaya çıkan belirsizlik ve dünya finans piyasalarındaki çalkalanma Dubai Group Sigorta'yı hiçbir şekilde etkilememektedir.

Son derece beğenilen ve çok olumlu tepkiler aldığımız, işlerimizde pozitif etkilerini daha şimdiden görmeye başladığımız bir tanıtım kampanyasını yürütürken ortaya çıkan bu durum bizleri de acentelerimizi de üzmüştür. Bunu bir şanssızlık olarak değerlendirmekteyiz. Ancak faaliyetimiz aynen ve eskisinden daha güçlü olarak devam etmektedir.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler