EGO otobüsü direk devirdi

Başkentte kontrolden çıkan EGO otobüsü önce aydınlatma direğine, ardından da yol kenarındaki ağaca çarptı. Otobüs sürücüsü ve bir yayanın hafif şekilde yaralandığı kazada maddi hasar meydana geldi.

Yayınlanma: 08.11.2011 - 10:10
Abone Ol google-news

Ankara'da yaşanan EGO otobüsünün karıştığı tek taraflı maddi hasarlı trafik kazası başkentlileri korkuttu. 06 BY 783 plakalı, 171 numaralı Opera - Mustafa Kemal Mahallesi otobüsü, Atatürk Bulvarı’nda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen direk, Opera Köprüsü üzerine yıkıldı. Köprü üstünde araç olmaması olası bir faciayı önledi. Otobüs, cadde üzerindeki bir ağaca çarparak durabildi.

Otobüs sürücüsü ve kaldırımda ilerlerken panikleyip düşen bir yaya hafif şekilde yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen yurttaşların yaptığı kazada otobüsün boş olması, kazanın ucuz atlatılmasını sağladı. Kazanın ardından Atatürk Bulvarı trafiğe kapatıldı. Opera Köprüsü üzerine devrilen direk de Talatpaşa Bulvarı’nda trafiği aksamasına neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri olası gaz sızıntısına karşı yurttaşları bölgeden uzaklaştırdı. Kullanılmaz hale gelen otobüs, EGO ekiplerince olay yerinden çekildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler