Erdoğan, Moldova'daki temaslarını tamamladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Moldova'da temaslarda bulundu. Sırbistan Cumhurbaşkanı Boris Tadiç ve Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Başkanı Mikhail Formuzal ile görüşen Erdoğan, Moldova Cumhurbaşkanı Vladinir Voronin'in verdiği yemeğe katıldıktan sonra Türkiye'ye hareket etti.

Yayınlanma: 05.06.2009 - 09:26
Abone Ol google-news

Moldova'daki temaslarını tamamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan özel ''ANA'' uçağıyla  saat 16.15'te Ankara'ya hareket etti.

Başbakan Erdoğan, Güneydoğu Avrupa Ülkeleri İşbirliği Süreci Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ardından, Moldova Cumhurbaşkanı Vladinir Voronin'in, zirveye katılan liderlere verdiği yemeğe katıldı.

Yemeğin ardından Kişinev'deki hava limanına geçen Erdoğan, özel ''ANA'' uçağıyla Ankara'ya hareket etti. Erdoğan ile Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da Ankara'ya gitti.

 

Erdoğan'ın görüşmeleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Moldova'daki temasları çerçevesinde Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Başkanı Mikhail Formuzal ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Boris Tadiç ile görüştü.

Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin yapıldığı Leogrand Otel'de gerçekleşen Erdoğan-Formuzal görüşmesi yaklaşık 20 dakika sürdü. Erdoğan daha sonra Sırbistan Cumhurbaşkanı Boris Tadiç ve Bulgaristan Cumhurbaşkanı Georgi Parvanov ile görüştü.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler