Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı haberine ateş püskürdü: 'En pis küfürleri size gönderiyorum'

TV8'de yayımlanan Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterine hayat veren ancak sonrasında diziyle yollarını ayıran Erkan Petekkaya, sosyal medyada gördüğü paylaşım üzerine çılgına döndü. Petekkaya, "Yazmıyorum ama en pis küfürleri size gönderiyorum" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 25.08.2021 - 12:09
Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı haberine ateş püskürdü: 'En pis küfürleri size gönderiyorum'
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayımlanan bir ödül töreninde Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesini eleştiren Erkan Petekkaya, uzun bir süre gündem olmuştu. Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullanmış, kısa bir süre sonra da rol aldığı Kırmızı Oda dizisinden ayrılmıştı.

"ACUN'DAN DEĞİL, İNSANLARDAN ÖZÜR DİLERİM"

Daha sonra açıklamalarda bulunan Petekkaya, "Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim" sizlerini kullanmıştı.

Erkan Petekkaya, son olarak sosyal medyada gördüğü paylaşım sonrası adeta ateş püskürdü.

"EN PİS KÜFÜRLERİ SİZE GÖNDERİYORUM"

“Acun Ilıcalı onu Kırmızı Oda dizisinden kovmuştu” ifadelerini görünce paylaşımı alıp kendi sosyal medya hesabında yayınlayan Petekkaya; “Ben hiç bir yerden kovulmadım !!!!!!!!! Ahlaksız haberciler terbiyesizliğin son noktaları, ünlü olmak isteyen zavallılar. Ben hiç bir yerden kovulmadım yalancı yoksunlar. Yahu ben beddua hiç etmemiştim ama size edeceğim. Allah belanızı versin. Bu yaptığınız yalan haberin her tıklaması size bela olarak dönsün. Allah gani belanızı versin ahlak yoksunları. Yeter ne Acun'u ne de beni pislik zihniyetlerinize alet etmeyin zavallılar. Gidin akıllı projeler üretin dümbelekler. Yazmıyorum ama en pis küfürleri size gönderiyorum. Hayırlısıyla... Allah yüreğinize iyilik versin” ifadelerini kullandı.

Petekkaya'nın Instagram hesabından yaptığı ancak daha sonradan kaldırdığı paylaşım şu şekilde:


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler