Erkek arkadaşına kızdı denize atladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, tartıştığı erkek arkadaşına kızıp denize atlayan genç kız, saatler süren arama çalışmaları sonrasında açıktaki bir yatta bulundu.

Yayınlanma: 10.09.2010 - 10:53
Abone Ol google-news

Edinilen bilgiye göre, Bodrum Cumhuriyet Caddesi'nde bir bardan çıktıktan sonra Kumbahçe sahilinde yürüyüş yapan Sinan G. ve Mercan O. tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle erkek arkadaşına kızan Mercan O, denize atlayıp gözden kayboldu.

Sinan G'nin yaklaşık 10 dakika denizde kalan ve geri dönmeyen kız arkadaşının durumunu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Kumbahçe sahilinde geniş çaplı arama başlattı. Yaklaşık 1.5 saat bulunamayan genç kız, olay yerine gelen anne ve babasına korku dolu anlar yaşattı.

Sinan G, kız arkadaşıyla bardan çıktıktan sonra tartışlarını belirterek, ''Kız arkadaşımın evine doğru yürüyorduk, kısa bir tartışma sonrası denize girmek istedi sonra tartıştık tekrar denize girmek istedi ben engellemek istedim ancak tutamadım ve daha sonra kayboldu. Bende polis ekiplerine haber verdim'' dedi.

Polis ekiplerinin genç kıza ulaşamaması üzerine Arama Kurtarma, Sahil Güvenlik ve Deniz Kurtarma ekiplerine haber verildi. Genç kızın denize girdiği bölgede aramalarını sürdüren ekipler, kızın açıkta duran bir yata çıktığı haberini aldı. Bunun üzerine yata giden ekipler, genç kızı bota alarak kıyıya getirdi.

Sağlık ekiplerince battaniye verilen genç kız, ambulansa alınarak sağlık kontrolünden geçirildi. Mercan O. daha sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler