Evi terk ederken çatıyı söktü

Adana'da 40 yaşındaki Şahin İdem'i terk eden eşi 34 yaşındaki Fatma İdem, giderken giderken ailesinin yaptırdığını iddia ettiği evin çatısını ve pencerelerini de söktürdü.

Yayınlanma: 02.07.2013 - 19:58
Abone Ol google-news

Olay, geçen hafta merkez Yüreğir İlçesi Bahçelievler Mahallesi 1370 Sokak 12 numaralı evde meydana geldi. Kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası nedeniyle cezaevine giren belediye işçisi Şahin İdem, Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanarak bir süre önce çıktı. Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı'nda kamu görevi yapmaya başladı. İddiaya göre bu süre içinde tartıştığı eşi Fatma İdem, ilk eşinden olan çocuklarını alıp diğer 2 çocuğunu ise eşine bırakarak ailesinin evine gitti. Daha sonra yakınlarını gönderen genç kadın, eşi ile oturduğu ancak kendisinin yaptırdığını iddia ettiği evin prefabrik çatısı ve PVC pencerelerini söktürdü.

Cezası nedeniyle müdahale edemedi

Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında muhtarlıkta mecburi görev yaparak cezasını çeken Şahin İdem, tekrar cezaevine dönmemek için evin çatısının sökülmesine müdahale edemedi. Eşinin ailesinin evdeki bazı eşyaları da alıp götürdüğünü iddia eden Şahin İdem, sokakta kaldığını söyledi. Eşinden olan 2 çocuğunu koruyucu aileye vereceğini belirten İdem şöyle dedi:

"Eşim beni terk etti. Daha sonra ağabeylerini göndererek oturduğumuz evin çatısını pencerelerini söktürdü. Polisi aradım, kimse müdahale etmedi. Eşyaların bir bölümünü de alıp götürdüler. Cezam yanmasın diye kimseye müdahale edemedim. 5 ve 8 yaşındaki 2 oğlumla ortada kaldım. Şimdi onları koruyucu aileye vereceğim. En kısa zamanda kendimi toplayacağım. Ancak devletimizden ve yardımseverlerden evimin çatısını yaptırmak için yardım istiyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon