Fatih'te uyuşturucu operasyonu

Fatih'te bir apartmana yapılan uyuşturucu operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, iki kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma: 23.10.2013 - 10:49
Abone Ol google-news

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih Topkapı Mahallesi Hallaç Sokak'taki 4 katlı Gencay Apartmanı'nın en üst katındaki evde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı üzerine, söz konusu adrese operasyon düzenledi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, şüphelilerin kapıyı açmaması üzerine, iki kapı koçbaşıyla kırılarak içeriye girildi. Polislerin eve girdiğini gören şüpheliler, içinde uyuşturucu madde ile bilye tabancası bulunan poşetleri sokağa attı.

Aşağıda bekleyen polis ve basın mensuplarının önüne düşen poşette yapılan incelemede, küçük paketler halinde uyuşturucu madde ile bilye attığı belirlenen bir tabanca olduğu görüldü.

Dedektör köpeğin de yardımıyla evde yapılan incelemede çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, evde bulunan iki şüpheli gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Gözaltına alınan şüphelilerinden birinin, basın mensuplarını görünce, "Çekin çekin iyi çekin. Bakın, gülümsüyorum" demesi dikkati çekti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler