FB Devler Ligi'ne veda etti

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe sahasında karşılaştığı Porto`ya 2-1 yenilerek ilk 2`ye girme ihtimalini tamamen bitirdi. Sarı-Lacivertli temsilcimiz bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken, Fenerbahçe`nin UEFA Kupası'nda yoluna devam edebilmesi için Ukrayna`da Dinamo Kiev`i mutlaka yenmesi gerekiyor.

Yayınlanma: 25.11.2008 - 20:15
Abone Ol google-news

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe sahasında karşılaştığı Porto`ya 2-1 yenildi.

Fenerbahçe esasında karşılaşmaya rakibine oranla hızlı başladı. Alex`le oyunun hemen başında önemli bir fırsattan faydalanamadı. Daha sonra Kaleci Volkan`ın inanılmaz hatasıyla yenik duruma düştü, ardından hakemin rakip futbolcunun topu elle alışını es geçtiği pozisyonda 2.golü kalesinde gördü. Bu gollerin ardından temsilcimizin oyun düzeni bozuldu, ortaalanda daha çok top kaybıyla oynamaya başladı. İlk yarı bitimine kadar da bu durum sürdü. Sarı-Lacivertli ekibimiz 2.yarıya biraz olsun hızlı başlasa ve topa daha çok sahip görünse de yeterince üretkenlik ve akıcılık sağlayamadı. Hatta Kazım`la kazandığı golün şans eseri atılmış bir gol olduğunu söyleyebiliriz. Fakat bu gol bile kısa bir süre takımımıza canlılık getirdiyse de karamboller hariç çok ciddi pozisyonlar ürettiğini söyleyemeyiz.

Sarı-Lacivertli temsilcimiz bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken, UEFA Kupası'nda yoluna devam edebilme şansı mevcut futboluyla çok yüksek olmasa da son Dinamo Kiev maçına kaldı. Gruptaki diğer maçta Arsenal Londra`da Dinamo Kiev`i 1-0 yendi. Fakat bu sonuçlardan sonra Fenerbahçe`nin UEFA Kupasında yoluna devam edebilmesi için Ukrayna`da Dinamo Kiev`i mutlaka yenmesi gerekiyor. Bu grupta Arsenal ve Porto Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmeyi garantiledi. Dileriz Sarı-Lacivertli temsilcimiz son maçta Dinamo Kiev`i yenerek UEFA Kupasında yoluna devam eder, ülkemizi ve taraftarını mutlu eder.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler