Fenerbahçe iyi başlamadı

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında karşılaşan Orduspor ve Fenerbahçe sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Yayınlanma: 04.01.2012 - 17:54
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 19 Eylül Stadı'nda karşılaşan Orduspor ve Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada Orduspor'un golünü 18. dakikada Stancu kaydederken, Fenerbahçe'nin golünü ise 50. dakikada Emre attı.

KARŞILAŞMADAN FOTOĞRAFLAR

Cuper ile ilk kez

Teknik direktör Metin Diyadin'in istifasının ardından Orduspor, dünyaca ünlü teknik adam Hector Cuper ile anlaştı. Cuper, Fenerbahçe maçı öncesinde kente gelmesine rağmen takımının başında ilk kez sahaya çıktı.

Ordulular ilgi göstermedi

Mor-beyazlı taraftarlar 60 ile 200 lira arasında olan bilet fiyatlarını yüksek bularak karşılaşmaya fazla ilgi göstermezken, sarı-lacivertli taraftarlar ise kendilerine ayrılan yeri doldurdu. Orduspor Kulübü tarafından kadın ve çocuk taraftarlara ayrılan 500 biletin tamamı ise tükendi. Maç öncesinde Orduspor Kulübü tarafından daha önceden mor-beyazlı formayı giyen futbolculara kulüp başkanı Nedim Türkmen birer teşekkür plaketi verdi.

Geniş güvenlik önlemleri

Karşılaşma nedeniyle Ordu kent merkezinde polisler yoğun güvenlik önlemleri aldı. Statta ise 600 polis memuru ile 300 özel güvenlik görevlisi görev yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler