Flappy Bird’ün varisi Swing Copters çıktı

Flappy Bird’ün yaratıcısının yeni oyunu Swing Copters App Store ve Google Play Store’daki yerini aldı.

Yayınlanma: 27.08.2014 - 09:20
Abone Ol google-news



Swing Copters her iki dev platformda da ücretsiz olarak bulunuyor. Dong Nguyen’in yeni oyunu bir önceki oyunu olan Flappy Bird’e göre çok daha zor olması ile dikkat çekiyor. Flappy Bird “sinir bozucu kuş” olarak nam salsada Swing Copters oynamadan bir şeyin sinir bozup bozmadığına karar vermeyin derim.

Flappy Bird’ün yaratıcısı Dong Nguyen daha önce yeni bir oyun üzerinde çalıştığını söylemişti ancak oyunun detayları hakkında herhangi bir bilgi vermemişti. Merakla beklenen oyun sonunda gün yüzüne çıktı.

Swing Copters’da, Flappy Bird’ün aksine ileriye doğru değil yukarıya doğru çıkmaya çalışıyorsunuz. Ancak Swing Copters ilk deneyimlemelerime göre Flappy Bird’den oldukça daha zor bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyun genel anlamda Flappy Bird’ü andırsa da aslında tamamen Flappy Bird’den farklı unsurlara sahip.

İlk oyunda kuş olan karakter, ikinci oyunda tam olarak herhangi bir şeye benzemiyor.

Oyuna başladığınız anda bir şeye benzemeyen karakterimiz yukarı doğru uçmaya başlıyor. Ekrana dokunarak karakterimizin yönünü değiştiriyoruz. Ancak etrafta hareket eden cisimler bulunduğundan yukarı çıkmak pekte kolay olmuyor. Oyunun kontrol mekanizmasının da oldukça zor olduğunu söylemekte yarar var.

Swing Copters’da şuan için yüksek puanlar listesi bulunmuyor ancak oyunda 1 engel geçebilmek bile büyük bir başarı. Oyunu App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

WhatsApp aylık 600 milyon kullanıcıya ulaştı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler