Ford'da yeni kampanya

Ford Otosan'ın, yeni kampanya ile 2010 model Ford otomobiller ve Connect kombileri 2009 model yılı fiyatları ile satışa sunduğu bildirildi.

Yayınlanma: 04.08.2009 - 10:46
Abone Ol google-news

Ford otosan'dan yapılan yazılı açıklamada, firmanın, bugünden itibaren geçerli olan kampanya ile müşterilerini mevcut ekonomik koşullara karşı korumayı sürdürdüğü belirtildi.

Kampanyada, 2010 model Ford otomobiller ve Connect kombilerin 2009 model yılı fiyatları ile müşterilere sunulduğu ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
''Ford Otosan, Ford Focus benzinli ve Ford Focus Titanium dizel modellerinin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artışından kaynaklanan fiyat farkını kendisi üstlenerek müşterilerine 15 Haziran öncesi fiyatları uyguluyor. 26 bin 25 TL'den başlayan fiyatlardan pazara sunulan Yeni Transit Connect Kombi modellerinde ise 10 bin TL'ye 10 ay yüzde 0 faiz imkanı sürüyor.

Transit modelleri için Ford Finans'a özel iki ayrı tip kredi sunan Ford Otosan, müşterinin kendi bütçesine göre hesap yapmasını ve arzu ettiği aracı tercih etmesini kolaylaştırıyor. Ford Finans ile sağlanan kredilerde Transit uzun şasilerde ise 20 bin TL'ye 24 ay yüzde 0 faiz desteği müşterinin rahat bir ödeme planı yapmasını sağlıyor. Transit'in kısa şasi modellerinde ise 15 bin TL'ye 18 ay yüzde 0 faiz uygulanıyor. Ayrıca, Haziran ayında başlayan 'klima yarı fiyatına' kampanyası Ağustos ayında da devam ediyor.''

Açıklamada, ağır ticari araç segmentinde, Cargo 6x4 ve çekici modellerinde 70 bin TL kredi için 24 ay vadeye yüzde 0.99 faiz ile kredi desteği sunan Ford Otosan'ın, bu modellerde 1500 TL'lik takas desteğinin yanı sıra Ağustos ayına özel klima fiyatını da bin TL'ye indirdiği vurgulandı.

Ford Otosan Pazarlama Müdürü Serhan Turfan, 2010 model yılı yeni Ford'larda ''müthiş'' bir kampanya başlattıklarını belirterek, şunları kaydetti:
''ÖTV indirimi ile birleşince bu kampanya için gerçekten 'büyük balık' demek mümkün. Müşterilerimiz için tam büyük balık avı zamanı, bu fırsatlar kolay kolay bir kez daha gelmez.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler