Galatasaray, Panathinaikos maçına kilitlendi

Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'a yenilerek, son iki haftada 5 puan yitiren Galatasaray'da gözler UEFA Avrupa Ligi'ndeki Panathinaikos maçına çevrildi.

Yayınlanma: 28.11.2009 - 12:38
Abone Ol google-news

Sarı-kırmızılı takım, UEFA Avrupa Ligi (F) Grubu 5. maçında 3 Aralık Perşembe günü Yunanistan'ın Panathinaikos takımı ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Eşinin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ülkesine giden teknik direktör Frank Rijkaard'ın bulunmadığı antrenmanda, futbolcular antrenör Johan Neeskens yönetiminde çalıştı.
Neeskens'in futbolcularla saha içinde yaptığı kısa süreli toplantıdan sonra başlayan idmanda, Bursaspor karşılaşmasında yer alan oyuncular yenileme çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Oyuncuların hırslı oldukları gözlenirken, maçı kazanan Elano, Emre Aşık ve Aydın'ın bulunduğu grup sevinç gösterisi yaptı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmana izin verilen Kewell ve Servet ile solunum yollarında alerji problemi olan Linderoth'un yanı sıra sakatlığı bulunan Baros katılmadı.
Gribal enfeksiyon geçirdikleri için antrenmanda yer almayan Ufuk ile Emre Göngür'ün ise akşam saatlerinde takımdan ayrı çalışacakları bildirildi.

Öte yandan Elano, antrenmandan sonra çalışmayı izlemeye gelen 4 yaşındaki kızı Maria Teresa ile bir süre ilgilendi.

Yarın izin yapacak olan sarı-kırmızılı takım, Panathinaikos maçı hazırlıklarını 30 Kasım Pazartesi günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler