Galatasaray savunması çöktü! 3 kayıp...
Galatasaray'ın Süper Lig'in 31. haftasında Rizespor ile oynadığı karşılaşmada Galatasaray'da Luyindama, Marcao ve Yedlin, gördükleri kartların ardından Hatayspor maçında cezalı duruma düştü.

Galatasaray'ın Süper Lig'in 31. haftasında Rizespor ile oynadığı maçta iki oyuncusu sarı kart sınırına, bir oyuncusu ise kırmızı kart cezasına takıldı.
Karşılaşmanın 45. dakikasında sarı kart gören Christian Luyindama ve 88. dakikada sarı kart gören Marcao cezalı duruma düştü. Demokratik Kongolu ve Brezilyalı futbolcular, milli aranın sonrasında deplasmanda Hatayspor ile oynayacakları maçta takımıyla birlikte olamayacaklar. Öte yandan maçın 78. dakikasında kırmızı kart gören Yedlin de Hatay'da forma giyemeyecek.
Christian Luyindama bu sezon Galatasaray'da 25 maçta, Marcao ise 33 maçta görev aldı.
DEFANSTAKİ HATALAR TEPKİ ÇEKTİ
Galatasaray'da Luyindama, Marcao ve Saracchi'nin karşılaşmada yaptığı hatalar gollerle sonuçlandı. İlk golde Saracchi'nin kullandığı taç sonrasında ağır kalan Luyindama ve 2. golde ise Marcao'nun topu sektirerek rakibini golle burun buruna bırakması sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.
Video Haberler
-
Fabrikada patlama! Yaralılar var
-
Yangına rağmen balık tutmaya devam etti
-
CHP paylaştı: 128 milyar dolar ile alınabilecekler...
-
56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda kaza
-
Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na selam vermedi
-
Erdoğan, Yıldırım Akbulut'u bu sözlerle uğurladı
-
Dehşeti yaşatmıştı! O taksicinin kim olduğu ortaya çıktı
-
Şehrin göbeğinde kadına şiddetin görüntüsü
-
Süt akan nehri gören şaşkına döndü
-
Yüzü bu hale geldi... Dikkat! Bunu sakın yapmayın
En Çok Okunan Haberler
-
Hatipoğlu'ndan 'kripto para' yanıtı
-
AKP'li isimden emekli amirallere silahlı tehdit
-
Erdoğan’ın ‘Bende kalabilir mi’ dediği amiral dosyası
-
Son dakika... ABD’den Rusya’ya yeni yaptırım kararı
-
Başika'daki Türk askeri üssüne saldırı düzenlendi
-
Bakan Akar: Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet dilerim
-
İmamoğlu ve babası hakkındaki davada karar çıktı
-
Sergen Yalçın aşı olurken herkesi güldürdü
-
İlk faiz kararı
-
Erdoğan bir yurttaşın evinde iftara katıldı