Galatasaray'dan stat açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ''Dostumuz Beşiktaş Kulübü'ne, Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin bir süre için dahi olsa paylaşımının zorluklarını ifade ederken üzerinde hassasiyetle durduğumuz noktaların en başında, Galatasaray'ın uzun vadeli taahhütleri ve teknik imkansızlıklar gelmektedir'' dedi.

Yayınlanma: 28.06.2012 - 17:40
Abone Ol google-news

Ünal Aysal, Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'yı kullanma talebiyle ilgili kulübün internet sitesinden, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu adına bir açıklama yaptı.

Aysal, Galatasaray ve Beşiktaş Kulübü temsilcilerinin, 26 Haziran'da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı ziyaretleri sonrasında yapılan açıklamaların basında yer alış şeklinin yanlış anlaşılmalara neden olduğunu üzülerek izlediklerini ifade etti.

Açıklamasında, ''Açıkça belirtmek isteriz ki, Galatasaray Spor Kulübü olarak tarihimizin hiçbir döneminde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve hükümetlerine yönelik hiçbir saygısızlığımız olmamıştır ve olamaz'' diyen Aysal, şunları kaydetti:
''Dostumuz Beşiktaş Kulübü'ne, Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin bir süre için dahi olsa paylaşımının zorluklarını ifade ederken üzerinde hassasiyetle durduğumuz noktaların en başında, Galatasaray'ın uzun vadeli taahhütleri ve teknik imkansızlıklar gelmektedir.
Esasen Beşiktaş Kulübü'nün maçlarını Türk Telekom Arena'da oynaması talebi, hükümetimizin taraf olmadığı bir konu olup, bu güzide spor kulübümüzün sorunun çözümü için arayışlardan ibarettir.
Hükümetimizin son derece önemli ulusal konularla meşgul olduğu bir dönemde, basınımızda suni gündem ve gerilimler yaratmak suretiyle konunun içine çekilmesi çabalarını ve gerek hükümetimizle Galatasaray'ı, gerekse Galatasaray camiası ile dostumuz Beşiktaş'ı karşı karşıya getirme amaçlarına alet edilmesini sorumsuz bir davranış tarzı olarak nitelendiriyor ve kınıyoruz.'
'


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler