Galatasaray'ın potada bileği bükülmüyor

Basketbolda sezona çok iyi başlayan Galatasaray'ın takımlarının potada bileği bükülmüyor.

Yayınlanma: 20.10.2011 - 10:07
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanlığı Kupalarını kazanan sarı-kırmızılı kulübün erkek ve kadın basketbol takımları, dün de Avrupa kupalarındaki maçlarından galibiyetle ayrıldı.

Ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker'i yenerek 27. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götüren Galatasaray Medical Park erkek takımı, ilk kez mücadele ettiği THY Avrupa Ligi'nde de deplasmanda Polonya'nın Assecco Prokom takımını 76-72 yenerek, Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında ilk galibiyetini aldı.

THY Avrupa Ligi elemelerinde PAOK, Asvel ve Lietuvos Rytas'ı yenerek ligde gruplara kalma başarısını gösteren sarı-kırmızılılar, Samsun'da yapılan Spor Toto Türkiye Kupası D Grubu maçlarında Erdemir, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Bandırma Kırmızı'yı yenerek, grubunu lider olarak tamamladı.

Beko Basketbol Ligi'nde ilk hafta deplasmanda Olin Edirne'yi 98-71'lik skorla mağlup eden ''Cim Bom'', lige de galibiyetle başladı.

Yeni sezonda THY Avrupa Ligi elemeleri ve Spor Toto Türkiye Kupası'nda 3'er, THY Avrupa Ligi D Grubu, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Beko Basketbol Ligi'nde birer olmak üzere toplam 9 resmi karşılaşma yapan sarı-kırmızılı takım, henüz yenilgi yüzü görmedi.

Kadın takımı da galibiyet serisini sürdürüyor

Galatasaray'ın kadın basketbol takımı da galibiyet serisini sürdürüyor. 19. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 85-78 yenerek, kupayı müzesine götüren sarı-kırmızılı takım, FIBA Avrupa Ligi'nde ikinci hafta maçında da dün Çek Cumhuriyeti'nin ZVVS USK Prag takımını deplasmanda 78-70 yendi. Galatasaray Medical Park, gruptaki ilk maçında da İstanbul'da Litvanya temsilcisi VICI Aistes'i 83-66 mağlup etmişti.

İstanbul'da 3-5 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Galatasaray Store Kupası'nda Cras Basket Taranto, İstanbul Üniversitesi ve Nadezhda ekipleri ile yaptığı karşılaşmaları kazanarak mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılı takım, 6 maçta 6 galibiyet aldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler