Gazeteci Yalçın Çınar son yolculuğuna uğurlandı

Bir süredir tedavi gördüğü akciğer kanserine yenik düşerek, önceki gün sabaha karşı evinde vefat eden gazeteci Yalçın Çınar, son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma: 31.08.2011 - 12:56
Abone Ol google-news

Bir süredir tedavi gördüğü akciğer kanserine yenik düşerek, önceki gün sabaha karşı evinde vefat eden gazeteci Yalçın Çınar'ın eşi Nazlı, kızı Hande ve oğlu Emre Çınar, Teşvikiye Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından önce taziyeleri kabul etti. Törene, gazeteciler Altan Öymen, Derya Sazak, Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Tufan Türenç ve Umur Talu'nun yanı sıra Milliyet gazetesi çalışanları ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, Milliyet gazetesi kurucusu Ali Naci Karacan'ın torunu Ali Karacan, Abdi İpekçi ve Demirören aileleri, Türkiye Gazeteciler Sendikası, Türkiye Spor Yazarları Derneği ile Ergenekon soruşturmasından tutuklu gazeteci Nedim Şener çelenk gönderdi.

Yalçın Çınar'ın cenaze namazından sonra omuzlarda taşınan naaşı cenaze arabasına yüklenerek, defnedilmek üzere Ulus Mezarlığı'na götürüldü.
 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler