Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, bugün yapılan referandumu manşetine taşıdı. Milliyet 'Rüya değil finaldeyiz' haberinde 12 Dev Adam'ın Sırbistan'ı da dize getirerek dünya devi Amerika'nın finaldeki rakibi olmasına yer verdi.

Yayınlanma: 12.09.2010 - 06:30
Abone Ol google-news

 

 

CUMHURİYET

Demokrasi için sandığa


Referandumda “evet” oyunun rengi beyaz, “hayır” oyunun rengi ise kahverengi olacak. Seçmenler üzerinde “tercih” yazılı mührü birleşik oy pusulasında tercih ettiği kısmın üzerine basarak oyunu verecek. İl ve ilçe seçim kurulları, yeterli “tercih” mührü olmaması durumunda “evet” mührünü kullandırabilecek. Oyların yarıdan bir fazlasını alan tercih, sonucu belirleyecek. 151 bin 546 sandıkta 1 milyon 61 bin kişi görev alacak.


MİLLİYET

Rüya değil finaldeyiz


12 Dev Adam, Sırbistan'ı da dize getirerek dünya devi Amerika'nın finaldeki rakibi oldu.

 

VATAN

Söz sırası sizde


Düne kadar siyasiler konuştu, artık söz  vatandaşta.50 milyona yakın seçmen bugün ANAYASA için sandık başına gidiyor...

 

RADİKAL

Dersimiz ayrımcılık

Ayrımcılığa uğrayan bir lisenin iddiaları, medyanın ve Başbakan Erdoğan dahil hükümetin duyarlı yaklaşımına  rağmen ancak üç yıl sonra davaya dönüşebildi...



AKŞAM

Bunun adı DEVrim


TÜRKİYE:83 SIRBİSTAN:82  Türk basketbol tarihinde unutulmaz gece Sırbistan'ı da devirdik artık Dünya Şampiyonluğu için bu akşam 21.30'da ABD ile oynayacağız.

 

SÖZCÜ

Siyaset ağır bastı

Kutsal topraklara umre ziyeretine giden vatandaşlar sırf referandumda oy kullanmak için erken döndü.

 

HABERTÜRK

Yok böyle birşey


12 Dev Adam tarih üzerine tarih yazıyor. Dün akşam 5 dünya şampiyonluğu bulunan Sırbistan'ı son saniye basketiyle yenip finale adını yazdırdı. ABD'yle bugün dünya şampiyonluğu için oynayacağız.

 

SABAH

Demokrasinin dönüm günü


Anayasa değişikliği için referandum sınavı:Türk halkı demokrasi tarihinde yeni bir sayfa açmak için bugün sandık başına gidiyor.

 

POSTA

Devler tarih yazdı


Dünya Basketbol Şampiyonası'nda '12 Dev Adam' dün , spor tarihimizin en büyük başarılarından birine imza attı ve Sırbistan'ı 83-82 yenerek finale kaldı. Son 4 saniyeye girildiğinde Sırbistan 1 sayıyla öndeydİ. Top kullanma hakkı millilerdeydi. Tüm Türkiye nefesini tuttu.Kerem Tunçeri topu potaya sokarak finale adımızı yazdırdı. Final maçı bugün 21.30'da.Rakip Amerika.Amerika'nın 'Rüya Takımı' varsa bizim de '12 dev yüreğimiz' var.
 

BİRGÜN

Anayasa değişikliği paketi oylanıyor


Seçmenler, anayasanın bazı maddelerinde değişiklik yapılması hakkında kanunun referanduma sunulmasıyla ilgili sandık başında.


YENİ ŞAFAK

Muhteşemsiniz


12 Dev Adam, nefeslerin kesildiği maçta son saniye basketiyle Sırbistan'ı da yendi, Dünya Basketbol Şampiyonası'nın bugün oynanacak finalinde ABD'ye rakip oldu.


ZAMAN

Darbeciler o gün halkın onurunu yere serdi


Bugün 12 Eylül. Darbecilerin demokratik düzeni silah zoruyla devirmesinin 30'uncu yılı.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler