Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi "AB'ye 'aşamalı üyelik' önerisi" manşetini kullanırken, Hürriyet ise ilk sayfasına 'Eşini naklen ipten aldı' yazdı. İşte diğer gazete manşetleri...

Yayınlanma: 19.09.2010 - 06:04
Abone Ol google-news

 

 

CUMHURİYET


AB’ye ‘aşamalı üyelik’ önerisi


AP Sosyalist Grubu Başkan Yardımcısı Adrian Severin, Türkiye’nin AB’ye üyelik sürecini hızlandırmak için Hıristiyan demokratların önerdiği “ayrıcalıklı ortaklık” teklifinden farklı bir plan hazırladıklarını açıkladı. Severin “Tam üyelik gerçekleşene kadar Türkiye’nin aşamalı entegrasyon modeliyle tüm AB tartışmalarına aktif katılmasını istiyoruz” dedi.


HÜRRİYET

Eşini naklen ipten aldı


Kendisini terk eden karısına intihar girişimin internet üzerinden canlı olarak izleten koca, eşinin telefonla yardım istediği komşuları tarafından kurtarıldı.



MİLLİYET

Nurcan'ın suçu ne?

Dünya ikincisi olan '12 Dev Adam'ın kişi başı ödülü 2.1 milyon lirayı buldu. Halterde 3 altınla dünya şampiyonu olan Nurcan Taylan ise 1000 altın alacak.


VATAN

Rus hizmetçi terörü


Ses sanatçısı Faruk Tınaz'ın evini basıp soygun yapan maskeli 6 kişinin, İstanbul'daki lüks villalara yerleştirdikleri yabancı uyruklu hizmetçileri kullanan bir Rus çetesi olduğu sanılıyor.



RADİKAL

Gül: PKK içinde bazı gruplar var


Cumhurbaşkanı Gül, Hakkari'de devletin suçlanmasına tepkili: Örgütün sicili kabarık...


AKŞAM

Sporcu değil patlıcan yetişti


İstanbul'da 'organik' rezalet! İki yıl önce devlet töreniyle açılan dev spor kompleksinde tarım yapılıyor. Milyonlarca dolarlık tesis, domates, biber, patlıcan tarlasına döndü.



SÖZCÜ

Unutma sen ölümlüsün


Yüzde 58 Evet'le havalara giren ve şimdi de başkanlık peşinde koşan Erdoğan'ın 'zafer sarhoşluğu' dış basına malzeme oldu.



HABERTÜRK

Yalçınkaya bakacak netekim


Ankara Başsavcılığı, Kenan Evren ve arkadaşları hakkında yapılan suç duyurularını, 'görevsizlik' kararı verip Yargıtay Başsavcısı'na yollayacak.
 

 

SABAH

Politikacıya 'terapi' cezası


Türkiye'de bir ilk: Mahkeme, eski DEHAP lideri Bakırhan'a bir yıl süreyle terapi merkezinde rehabilitasyon görme cezası verdi.


POSTA

Vahşet!


Malatya'da harabe halindeki bir evde çıkan yangını söndüren itfaiye içeri girdiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. İçeride elleri arkadan bağlanmış bir çocuğun yanmış cesedi vardı.


BİRGÜN

Yumurta atanlar, silahlı eylemden yargılanıyor


Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan'ı andıkları ve yumurtalı protestoya katıldıkları için 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla dava açılan Halkevleri üyesi 12 kişi yargılanıyor.


YENİ ŞAFAK

Beni gözü bağlı sorguladılar


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Amerika yolunda 12 Eylül askeri darbesinde yaşadıklarını anlattı...


ZAMAN

Katliamın sebebi PKK içindeki liderlik kavgası


Hakkari'de 9 sivilin ölümüne yol açan kanlı saldırıyı, Karayılan ile giriştiği liderlik kavgası sonrası örgütten uzaklaştırılan Fehman Hüseyin'in adamlarının gerçekleştirdiği tespit edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler