Gazetelerde Bugün

ABD Dışişleri Bakanı Clinton'ın suçlayıcı ifadelerine karşılık Rusya ve Çin'in yanıtı da ağır oldu. Haber bugünkü Cumhuriyet'te...

Yayınlanma: 08.07.2012 - 06:57
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Taraf ve ahlak dışı

Kabul edilemez bir açıklama Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandr Lukaşeviç, “Rusya, Çin ve Suriye Arap Cumhuriyeti ve halkı ile geleneksel olarak dostane ilişkisi bulunan başka bazı ülkeler söz konusu ‘dostlara’ katılmayı reddetmiştir çünkü seçilen tek taraflı formatın siyaseten yanlış olmakla kalmayıp gayri ahlaki olduğuna da inanıyoruz” dedi. Clinton’ın sözlerini “tamamen kabul edilemez” olarak niteleyen Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Liu Weimin de ülkesinin Suriye konusundaki “adil ve yapıcı” tavrının geniş bir uluslararası destek gördüğünü söyledi.


HÜRRİYET

Akkuyu'nun ikizinde

Hürriyet, Mersin Akkuyu'da yapılacak nükleer santralin mimarı ve teknolojik ikizi olacak Moskova'ya 550 km uzaklıktaki Voronej-2'yi ziyaret etti.


MİLLİYET

Remzi başkan diyor ki

Polis Akademisi Başkanlığı'na kısa süre önce atanan Prof. Remzi Fındıklı'nın "Titiz bir çalışmanın ve emeğin ürünü" diye tanıttığı Eylül 2011 tarihli kitabı "Hasılı Kemal"da birbirinden özlü(!) yüzlerce söz var.

 

VATAN

Skandal mı komplo mu?

1 milyon adayın girdiği KPSS sonrası yine soruların çalındığı iddiası ortaya atıldı. ÖSYM 'Karalama kampanyası, itibar etmeyin' açıklaması yaptı.

 

RADİKAL

Bıktım şu bakanlıktan

Topkapı Sarayı Müze Başkanlığı görevinden ayrılan İlber Ortaylı, içini Radikal'e döktü.

 

BİRGÜN

Böyle kafa 5 bin yılda bir gelir

Devlet erkanı Samsun'daki sel felaketiyle ilgili dün çeşitli açıklamalar yaptı.

 

SABAH

Aklını yitirdi gazi olamaz

PKK saldırısında yanıbaşındaki 8 arkadaşı şehit düşünce akli dengesini kaybeden Komando Rıza Gül gazi sayılmadı.


HABER TÜRK

Uyarımızı dinleyen kurtuldu

Bakan Veysel Eroğlu, Samsun suline gerekçe gösterilen bent için, 'Samsun'u kurtardı' dedi.

 

POSTA

Bu plajda 10 günde 6 kişi öldü

İstanbul'un Karadeniz kıyısında Ağaçlı köyü sahilinde denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğunu belirten dev gibi tabelalar var. Buna rağmen geçen pazar 3 kişi boğuldu.


AKŞAM

Hırsızın dini imanı yok

Polisten hırsız vaazı...

 

SÖZCÜ

Sel'den rant çıktı

5 kişinin öldüğü TOKİ evlerinin arazisinin, AKP'li Başkan'ın akrabaları tarafından devlete satıldığı ileri sürüldü.

 

YENİ ŞAFAK

Düzenleme yok

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, 3'üncü yargı paketi sonrası tahliyeler konusunda tek yetkilinin 'mahkemeler' olduğunu belirterek 'Yargıya emir veremeyiz' dedi
 

ZAMAN

Terör örgütünün son hedefi bölgedeki ekonomik canlılık: PKK üç günde 16 TIR yaktı

Doğu ve Güneydoğu'nun kalkınması için başlatılan projelere engel olmak isteyen terör örgütü, eylemlerini artırdı. Son birkaç gün içerisinde bölgedeki ekonomik canlılığın göstergesi TIR'lardan 16'sı yakılarak kül edildi. PKK, Silvan Barajı'nın yapımını durdurmak için de işçileri taşıyan minibüsü taradı. Ölüm tehditleri üzerine 40 kişi işini bıraktı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler