Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesinin manşetinde "Uçak indirildi politika çakıldı" başlığıyla verilen haberde 'Moskova-Şam uçağının Ankara'a indirilmesi Rusya ile Türkiye'yi karşı karşıya getirdi' deniyor.

Yayınlanma: 12.10.2012 - 06:35
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Uçak indirildi politika çakıldı

Moskova-Şam uçağının Ankara’ya indirilmesi Rusya ile Türkiye’yi karşı karşıya getirdi. Suriye’ye silah gönderilmesi için yasal yollar bulunduğuna işaret eden Moskova Ankara’dan ayrıntılı açıklama istedi. El konulan kargo paketlerinin diplomatik mühürlü olduğu ve havaalanına gelen Rus yetkililerin itirazına karşın açıldığı ortaya çıktı.

 

HÜRRİYET

Sınıra 250 tank


Suriye tezkeresinin TBMM'de kabülünden sonra hükümetin Genelkurmay'a verdiği 'yüksek hazırlık' talimatı kapsamında sınıra 250 tank konuşlandırıldı.
 


MİLLİYET

Korktuğum için gittim


Anayasa Mahkemesi eski başkanvekili Sacit Adalı, askerin 28 Şubat'taki brifingine 'psikolojik baskı'yla katıldığını ama alkışlamadığını açıkladı.


VATAN

Çakı bile taşıyamazsın


Erdoğan, Esenboğa'ya indirilen uçakta askeri malzeme olduğunu yalanlayan Rusya ve Şam'a böyle tepki gösterdi. 'MKE'nin muadili olan kuruluştan gönderilen araç, gereç ve mühimmat bulundu' dedi.


RADİKAL

Zaten mahkûm ne tazminatı


Beş mahkûmun yandığı nakil aracı nedeniyle Adalet Bakanlığı'na açılan tazminat davalarında ailelere yürek sızlatan yanıtlar verildi. Davası sürerken ölen Akif Karamalı için, "Cezaevinde ölenin tazminat hakkı olmaz" demeye getirildi.
 


SÖZCÜ

AKP'li vekilin oğlu THY'nin 20 milyon euro'sunu batırdı!


O oğul, AKP'li eski milletvekili Hüseyin Kansu'nun oğlu Ahmet Salih Kansu...


AYDINLIK

PKK'ya destek vermiyoruz


Aydınlık'a konuşan Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, PKK'ya destek iddialarını Türk Hükümeti'nin ortaya attığını söyledi.

 

HABERTÜRK

Rusya MKE'si gönderdi

Erdoğan, uçak krizi için konuştu: "Gönderen Rus silah ajansı, alan Suriye Savunma Bakanlığı. Malzemeleri siz tahmin edin"

 

POSTA

MİT-CIA işbirliği


Amerikan Gizli Servisi CIA'in istihbaratı üzerine Türk jetlerinin Ankara'ya indirdiği Moskova-Şam seferini yapan Suriye uçağında MİT 5 saat arama yaptı.

 

SABAH

Kürecik radarı Şam'a kilitlendi


Ankara, Esad'ın Akçakale'de sivilleri hedef almasından sonra, olası bir füze saldırısına karşı 'Füze Kalkanı'nı işletme kararı aldı.



BİRGÜN

Önce yasa yapalım sonda onu deneriz!


İstanbul Üniversitesi Söylet'in 'Tam gün yasasını delme' itiraflarına, yasaya başından beri karşı çıkan sağlık örgütleri Birgün aracılığıyla tepki gösterdi.
 



YENİ ŞAFAK

İlk kalkış Rus askeri üssünden


Moskova-Şam seferini yaparken Türkiye hava sahasında F-16'lar tarafından Ankara'ya indirilen Suriye yolcu uçağının kargo kısmında yapılan aramada, Suriye Savunma Bakanlığı yazan koliler içinde 12 adet füze parçası ve tetikleme sistemi bulunduğu öğrenildi.
 


ZAMAN

Depremzede çocukların konteyner okulunu yaktılar


Terör örgütü PKK, vicdanlara sığmayan saldırılarına devam ediyor. Teröristler Hakkâri, Şırnak ve Diyarbakır’da okullara yönelik olarak düzenlediği molotof ve ses bombalı saldırılarına bir yenisini daha ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler