Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet bugünkü manşetine Emekli Albay Erdal Sarızeybek'in Ergenekon davasına ilişkin yaptığı açıklamaları taşırken; Milliyet, 'İşte Türkiye'nin aşk haritası' başlığıyla A&G'nin 'aşk ve mutluluk' araştırmasına yer verdi.

Yayınlanma: 08.06.2009 - 06:32
Abone Ol google-news

 

 

CUMHURİYET

Askere teknik takip

Emekli Albay Erdal Sarızeybek, yeni kitabında Ergenekon kapsamında tutuklanan komutanların daha önceden dinlendiklerini iddia etti. Erdal Sarızeybek yaptığı açıklamada, 2004 yılında dönemin İstihbarat Daire Başkanı Hanefi Avcı’nın kendisine Şener Eruygur, Levent Ersöz, Atila Uğur gibi üst düzey komutanların dolaylı yoldan teknik takibe takıldıklarını açıkladığını belirtti.


HÜRRİYET

Alo annemi öldürdüm

Adana'da 11 yaşındaki R.A., kendisini seviye belirleme sınavına yollamayan annesini uyuyrkeb tabanca ile başından vurarak öldürdü. Evden çıkıp polise telefon etti.


MİLLİYET

İşte Türkiye'nin aşk haritası

A&G'nin 'aşk ve mutluluk' araştırmasına göre, en fazla aşk evliliği Ege'de. Evlilierin çoğu ilk sevdiği kişiyle evleniyor. "İlk aşkımla evlenmeyeceğim" diyen bekâr katılımcıların oranı yüzde 68...

 

RADİKAL

Adalete bak ağla

Park için jandarmayla tartışınca, 'PKK'lılar askere saldırdı' iftirasıyla linç edilmek istendiler; Kürt deği ama doğuluydular, yıllarca yargılandılar...


AKŞAM

Kardeşleri ayıran e-kayıt

Milli Eğitim Bakanlığı, ilköğretime kayıtta sıkı kurallar getirdi, ortalık karıştı... 'MAhalle okulu' zorunluluğu, kardeşi başka semtte okuyanları da etkileyecek

 

POSTA

Anneye SBS kurşunu

11 yaşındaki Rabia, kendisini 2 ay önce okuldan aldığı ve dün yapılan Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) göndermediği gerekçesiyle babasının tabancasıyla annesini başından tek kurşunla vurarak öldürdü. Rabia daha sonra poliis arayıp "Alo ben annemi vurdum" dedi. Rabia önce karakola götürüldü sonra da polisler ve psikolog eşliğinde SBS'ye girdi

 

VATAN

Hata Airbus'ta mı?

Uzmanlara göre Airbus A330'un 228 yolcusuyla okyanusa gömülmesine hız sensörü hatası sebep oldu. Aynı sensör için THY'nin de uyarıldığı ortaya çıktı.

 

BİRGÜN

Boğaz tokluğuna çalıştırma dönemi

Liman-İş Sendikası, kayıtdışı çalışan işçilerin asgari ücretin de altında ücretle çalıştırıldığını belirledi. 'Boğaz tokluğu'na çalışan işçiler ücretlerini de alamıyor.

 

HABERTÜRK

Tinerci değil adalet dehşeti

6 yıl önce SAT komandosunu öldüren, ancak sadece 3.5 yıl yatan tinerci, şimdi bir genci gasp etti. Hakim serbest bıraktı.

 

SABAH

Paracı doktorlar, gürültü yapıyor

Sağlık Bakanı Akdağ'dan 'tam gün' karşıtlarına tepki: 1200 doktor ısrarla hastadan para kazanmak istiyor

 

TERCÜMAN

Laikliği unutmadık

Başbakan Erdoğan, partisinin Kayseri İl Kongresi'nde, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın sözlerine karşılık, "Biz ekonomiyi tercih ederken diğer değerleri bir tarafa atmadık" dedi.


YENİ ŞAFAK

TRT operasyonu

TRT Genel Müdürü Şahin'in reyting ölçümü yapan AGB hakkında suç duyurusunda bulunmasından sonra şirket 'peoplemeter' cihazlarını topladı. En çok TRT'nin izlendiği 220 evdeki cihazların sökülmesi 'reyting darbesi' olarak yorumlandı.


ZAMAN

Uyuşturucuyla bağlarını koparığ tedaviyle hayata tutundular

Alkol ve madde bağımlılığı sebebeiyle AMATEM'de tedavi gören hasta sayısı sürekli artıyor. Bu yıl mayıs ayına kadar tedavi merkezine sadece alkolden kurtulmak için bin 958 kişi müracaat etti. MAdde kullanımı sebebiyle başvuranların sayısı ise 15 bin 118. Hayata yeniden tutunmak için MErkez'de tedavilerine devam edilen bağımlıların hikayeleri ibretlerle dolu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler