Gecenin yıldızı Taylor Swift

2018 Amerikan Müzik Ödülleri’nin kazananları önceki gece belli oldu. Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’nda düzenlenen ve Tracee Ellis Ross’un sunduğu törenin yıldızı, üç ödül kazanan ünlü şarkıcı Taylor Swift oldu.

Yayınlanma: 10.10.2018 - 23:28
Abone Ol google-news

 “Yılın Turnesi”, “Yılın Sanatçısı”, “En İyi Pop/ Rock Albümü” kategorilerinde ödüle ulaşan Taylor Swift böylece toplamda kazandığı 23 ödülle bir rekora imza attı. Amerikan Müzik Ödülleri’nde en çok ödül kazanan kadın sanatçı olarak tarihe geçen Swift, 21 ödüllü Whitney Houston’ı geride bıraktı.

‘Oy verme çağrısı’

Daha önce kasımdaki ara seçimlerde Demokrat Partili adaylara destek açıklayan Swift, ödül konuşmasında da oy verme çağrısı yaptı. Ödüllerin halk oylamasıyla belirlendiğini hatırlatan Swift “Halkın oyladığı diğer bir şey ne biliyor musunuz? 6 Kasım’daki ara seçimler” diye konuştu.
Ödül kazanan isimler şöyle: Yılın Sanatçısı: Taylor Swift, Yılın Yeni Sanatçısı: Camila Cabello, Country Müzik En iyi Erkek Şarkıcı: Kane Brown, Country Müzik En İyi Kadın Şarkıcı: Carrie Underwood, En İyi Pop/Rock Albüm: “Reputation” - Taylor Swift, En İyi Soul/R&B Albüm: “?” - XXXTentacion, En İyi Pop/Rock İkilisi ya da Grubu: Migos, En İyi Adult Contemporary Şarkıcısı: Shawn Mendes, En İyi Pop/Rock Şarkısı: “Havana” - Camila Cabello, Soul/R&B En İyi Erkek Şarkıcı: Khalid, Yılın Turnesi: Taylor Swift Pop/Rock En İyi Erkek Şarkıcı: Post Malone, Rap/Hip-hop En İyi Şarkıcı: Cardi B.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler