‘Gollum’ Aziz Nesin’lik oldu
Dr. Bilgin Çiftçi’nin memuriyetten atılmak için memuriyete başlaması gerekiyor.
Aydınlı doktor Bilgin Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı “Yüzüklerin Efendisi” filminin karakteri Gollum’la gösteren paylaşımları nedeniyle “Aziz Nesin’lik” oldu.
Erdoğan’a hakaretten hakkında ceza davası yürütülen Çiftçi’nin aile hekimliği sözleşmesinin feshedilmesi de ilginçliklerle dolu. Sözleşme feshine ilişkin bildirimde “ıslak imza”nın yer almadığını belirten Çiftçi’nin avukatı Hicran Danışman, resmiyet taşımadığını söyledi. Danışman, “Bu süreçte anlaşıldı ki yargılama yapmayı bilmiyorlar, memuriyetten atmayı bilmiyorlar, ama tebligat yapmayı da bilmiyorlar. İçeriğinde de ‘toplum sağlığı merkezine iadesi’ diyor. Memuriyetten men ettiğin insan, orada nasıl işe başlayacak? Zaten memuriyetten men ettiğiniz için sözleşmesi feshedilmedi mi” dedi.
Çiftçi de gelen evrakta özetle “Memuriyetten atılmak için memuriyete başlaman gerekiyor” denildiğini belirterek “Tam Aziz Nesin’lik bir durum yaşıyorum. Kovulmak için nereye başvuracağım” diye konuştu.
Video Haberler
-
Motosikleti yüzüstü yatıp kullandı
-
Şehir hatları vapuru Karaköy iskelesine çarptı: 7 yaralı
-
Busenur'un ölümündeki acı ayrıntı
-
Komşuda 3 büyük deprem: Ölü ve yaralılar var
-
'Jelibon rezervi'ne garip yanıtlar
-
6 ay sonra yurda döndü, şoke oldu: 'Hayır, olamaz'
-
Beyoğlu'nda feci olay: Fransız turist 8. kattan düştü
-
Yakayı işte böyle ele verdi
-
Yardımına itfaiye ekipleri yetişti
-
Kurtulmak için kendilerini kilitlediler
En Çok Okunan Haberler
-
Peker'den şimdi de 'Sarıgül' paylaşımı
-
Saray'daki ziyafet yargıya taşındı
-
'Jelibon rezervi'ne garip yanıtlar
-
Hayat pahalılığına karşı sokağa çıktılar!
-
Valilik açıkladı: Denize girmek 3 gün yasaklandı
-
Asgari ücretteki artış halaylarla kutlandı
-
Komşuda 3 büyük deprem: Ölü ve yaralılar var
-
Havalimanında inanılmaz rakamlar!
-
'Kime gitti, kim aldı? İn midir, cin midir?'
-
Memur zammı için kritik gün