Gül, İstanbul'da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Yürütme Kurulu üyelerinden, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gül, toplantının ardından Bilgi Üniversitesi'nin Rektörlük Binası'nda eski Fransa Başbakanı Dominique de Villepin ile bir araya geldi.

Yayınlanma: 18.09.2008 - 14:13
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Santralistanbul'da, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Yürütme Kurulu Başkanı Nuri Çolakoğlu ve üyelerle toplantı yaparak bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Gül'ün toplantıda, sanat ve kültür faaliyetlerinin bağımsız ve özerk olması, propaganda niteliği taşımaması gerektiğini söylediği belirtildi. Yürütülecek faaliyetlerle İstanbul'un öneminin yurt dışında daha iyi algılanacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Gül'ün, çalışmalara bugüne kadar her türlü desteği verdiğini ve vermeye devam edeceğini vurguladığı kaydedildi. Cumhurbaşkanı Gül'ün, ''Bu, altın değerinde bir fırsattır. Asla heba edilmemeli. Herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yapmalıdır'' dediği bildirildi.

 

Gül, eski Fransa Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, toplantının ardından Santralistanbul'da, Bilgi Üniversitesi'nin Rektörlük Binası'nda eski Fransa Başbakanı Dominique de Villepin'i kabul etti.
Gül'ün Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Villepin ile dostlukları bulunduğu ve görüşme talebinin, İstanbul'da bulunan Villepin'den geldiği belirtildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler