Günün içinden...

Galatasaray'da Servet’i, Gerets’in çalıştırdığı Marsilya istiyor. Arda ise “Kendimi hem fizik hem de mental olarak iyi hissediyorum. Ankaraspor maçında oynamak istiyorum” dedi. Barış ve Emre Güngör de iyileşti.

Yayınlanma: 19.11.2008 - 22:27
Abone Ol google-news

HAFTANIN HAKEMLERİ: G.Antep-G.Birliği: İlker Meral, Antalya-Kocaeli: Aytekin Durmaz, Ankaragücü-F.Bahçe: Halis Özkâhya, Ankaraspor-G.Saray: Bülent Yıldırım, Konya-Kayseri: Cüneyt Çakır, Denizli-Bursa: Bünyamin Gezer, İstanbul B.-Hacettepe: Deniz Çoban, Trabzon-Sıvas: Selçuk Dereli, Beşiktaş-Eskişehir: Hüseyin Göçek.

F.BAHÇE’de Alex’in sakatlığının geçmesi teknik direktör Aragones’in işini zorlaştırdı. R.Carlos, Edu, Lugano, Josico, Deivid ve Güiza’nın forma giydikleri maçlarda başarılı sonuçlar alan Sarı - Lacivertlilerde Alex’e forma verilmesi halinde yabancı sayısı 7’ye çıkacak.

BEŞİKTAŞ’tan İbrahim Toraman, “Mustafa Denizli’nin gelişi çok önemli. Bizim için önemli bir şans” diye konuştu.

VOLEYBOL Federasyonu 2. Olağan Genel Kurul ve 3. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı bugün Ankara’da yapılacak. Başkanlık için E.Ünal Karabıyık, Cihat Çetinkaya ve Ümit Sokullu yarışacak. Aroma Bayanlar Voleybol Ligi’nden T.Telekom’da antrenör Hüseyin Doğantez’in sözleşmesi fesh edildi.

ŞAMPİYONLAR Ligi’ndeki Liverpool - A.Madrid maçını yöneten ve ev sahibi takım lehine bir penaltı veren İsveçli hakem Martin Hansson, İspanyol taraftarlardan ölüm tehditleri aldığını söyledi.

VİLLARREAL’de sakatlığı geçen Nihat, antrenmanlara başladı.

TFF 2. LİG/1. Grup: Darıca G.B.-Sarıyer: 1-2, Körfez B.-Pendik: 1-1, Beylerbeyi-Dardanel: 0-0, Bozüyük-Gebze: 0-1, G.O.Paşa-Eyüp: 0-3, 2. Grup: Fethiye-Tarsus İd.Y.: 2-0, Alanya-Turgutlu: 5-2, Afyonkarahisar-Marmaris B.Gençlik: 2-4, 3. Lig/1. Grup: Küçükköy-Y.Bosna: 1-2, 2. Grup: Aydın-Bandırma: 0-0, 4. Grup: Bulancak-Erzincan: 1-1.

TELEDÜNYA Türkiye Erkekler Voleybol Kupası (2. tur): Polis Ak.-SGK: 3-0, Ziraat Bankası-İstanbul B.: 3-1.

NBA’de Hidayet’li (22 sayı, 7 asist, 4 ribaunt) Orlando Magic, Toronto Raptors’ı 103-90 yendi. C.Cavaliers’ten ise Lebron James, 11.000. sayasını atarak lig tarihine geçti.

ULUSLARARASI Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Jacques Rogge, Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği’nin (EOC) 37. Genel Kurul Toplantısı’na katılmak üzere bugün İstanbul’a gelecek.

TÜRKİYE Milli Olimpiyat Komitesi Fair - Play Konseyi’nce düzenlenen 9. Ulusal ve Uluslararası Fair - Play Karikatür Yarışması’nda büyüklerde Coşkun Gölen birinci oldu.

BOCCE, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanvekili Mutlu Türkmen, Dünya Petank Federasyonu (FIPJP) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

6’LI SONUÇLARI: 10-10-11-2-1-7 (İstanbul: 118 bin 966.70 YTL)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon