'Güzel günlerin geleceğine inanıyorum'

DSP Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayer, ''Ergenekon'' davası kapsamında sürdürülen operasyonlarla ''toplumun sindirilmeye çalışıldığını'' ifade ederek, ''Cumhuriyet kadını olarak bu günlerin geçeceğine, güzel günlerin geleceğine inanıyorum'' dedi.

Yayınlanma: 23.01.2009 - 22:07
Abone Ol google-news

DSP Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayer, Karabük Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde, partisinin belediye başkan adaylarını tanıtım toplantısı öncesinde yaptığı konuşmada, ''Ergenekon'' davası kapsamında sürdürülen operasyonların ne zaman biteceğinin belli olmadığını,''çünkü ne olduğunun henüz belli olmadığını'' kaydetti.

Bayer, bu süreçte farklı mesleklerden bir çok kişinin adının davaya karıştığını anımsatarak, gerçeğin ortaya çıkması konusunda bağımsız yargıya duyduğu güveni dile getirdi.
''Ergenekon'' davası kapsamında sürdürülen operasyonların ''toplumu sindirmeye yönelik olduğunu'' ifade eden Bayer, ''Cumhuriyet kadını olarak bu günlerin geçeceğine, güzel günlerin geleceğine inanıyorum'' diye konuştu. Bayer, daha sonra Karabük Merkez, Safranbolu ve Yenice ilçeleri ve Ovacık belde belediye başkan adaylarını tanıttı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler