Hadi bakalım Başbakan bu soruna da el at!

Fox Haber yönetmeni Fatih Portakal, sunduğu haberin ardından Başbakan Erdoğan’a böyle seslendi.

Yayınlanma: 08.11.2013 - 22:43
Abone Ol google-news

Tuzla'da emlakçılık yapan Ömer K. (55), sevgilisi hakkında tartıştığı 4 çocuğunun annesi imam nikâhlı eşi Gülizar Ö. (54), öz kızları Dilan (20) ve Rojda K.'yi (18) silahla öldürdükten sonra kayıplara karıştı. 

Fox Ana Haber'de olayı ekrana getiren Fatih Portakal'ın haberin ardından Başbakan Erdoğan'a ve hükümete yağtığı çağrı ise uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Türkiye'de bazı erkeklerin kadını sadece 'üreme aracı' olarak gördüğünü belirten Portakal, gündemdeki öğrenci evleri ile ilgili düzenlemeye de göndermede bulunarak Başbakan Erdoğan'a böyle seslendi.

"Alın bir ahlaksızlık söz konusu. Neden? Birisiyle evli resmi nikahı var. Gitmiş imam nikahlı bir başkasını daha getirmiş. Doymuyor, aç gözlü! Ve bir kadını daha evine getirmek istiyor. Oda imam nikahlı. Adam kadını sadece bir 'üreme faktörü' olarak görüyor. Bir eşya olarak görüyor. O kadar. İşte esas sorun bu. Belki de öğrenci evlerinden önce bu soruna eğilmek gerekiyor. Bu ahlaksızlıkların önüne geçmek gerekiyor. Bu kadın hayatını kaybetti, iki kızı da hayatını kaybetti. Türkiye'de busorunu yaşayan belki de on binlerce kadın var. Sesini çıkartamayan, çıt çıkardığında öldürüleceğini bilen. Hadi bakalım bakanlık, hadi bakalım Başbakan! Belki bu sorunu da halledebiliriz. En azından bu sorunun üztüne gitmeliyiz. Kadınların onuru ve gururu bakımından."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler