Halkbank, sezona ''merhaba'' dedi

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Halkbank, sezona ''merhaba'' dedi. Başkent takımında sporcular, teknik heyet ve yöneticiler, moral yemeğinde bir araya geldi.

Yayınlanma: 12.10.2011 - 11:54
Abone Ol google-news

Halkbank Spor Kulübü, bir restoranda düzenlenen ve başkan İbrahim Hakkı Tuncay, yönetim kurulu üyeleri, kulübün voleybol şube sorumlusu Selahattin Süleymanoğlu ve teknik heyet ile salon ve plaj voleybolu sporcularının katıldığı moral yemeğinde, yeni sezonun ilk maçı öncesinde buluştu.

Başkan Tuncay, oldukça neşeli geçen yemekte, sporculara hitaben yaptığı konuşmada, üst düzeyde mücadele etmelerini ve başarıya inanmalarını söyledi.

''Yenilirsek bile kötü oyunumuz nedeniyle değil, rakibimizin üstün performansı nedeniyle kaybedelim'' diyen Tuncay, sporculara olan inancını belirterek, yeni sezonda başarılar diledi.

Kulübün voleybol şube sorumlusu Süleymanoğlu ise lig yarışının çetin geçeceğini kaydederek, ''Halkbank teknik heyeti, oyuncusu ve yönetimi ile bu mücadeleye hazırdır. İyi bir takım kurduk. Takımımız hem mantalite hem de voleybol gücü olarak üst seviyede. Kazasız, sakatlıkların yaşanmadığı bir lig oynanmasını temenni ediyorum'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler