Hedef geçen yılki başarıyı aşmak

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, nokta transferlerle kadroyu geçen yıla göre daha da güçlendirdiklerini söyledi. Öte yandan Bursaspor takımı Turkcell Süper Lig'in 1. haftasında karşılaşacağı Kasımpaşaspor maçının hazırlıklarına devam etti.

Yayınlanma: 04.08.2009 - 12:29
Abone Ol google-news

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yaptığı açıklamada, geçen sezon özellikle ligin ikinci yarısında başarılı bir grafik çizdiklerini, bu sezonki hedeflerinin geçen yılki başarıyı aşmak olacağını kaydetti.

Teknik heyetin istediği takviyelerin yapıldığını, güçlü bir kadro oluşturduklarını ifade eden Yazıcı, yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını, bundan sonra taraftarların ve tüm kentin takıma sahip çıkmasını beklediklerini anlattı.

Yazıcı, sezon öncesi hazırlık döneminin de oldukça verimli geçtiğini, ancak özellikle yabancı transferlerin takıma tam uyum sağlamasının 1-2 hafta alabileceğini belirterek, ''Nokta transferler yaptık. Kadromuzu geçen yıla göre daha da güçlendirdik. İyi bir takım oluğumuzu düşünüyorum. Bu sezon lig oldukça çetin geçeceğe benziyor. Taraftarlarımızın ve camianın desteğiyle hedeflenen başarılara ulaşacağımıza inanıyorum'' dedi.

 

Kasımpaşa maçı hazırlıkları sürüyor

Öte yandan Bursaspor, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde gerçekleşen antrenmanda, yeşil-beyazlı futbolcular, kondisyon salonunda çalıştı.

Bursaspor, akşam saatlerinde bir antrenman daha yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler