Huawei P9 geliyor!

Çinli telefon üreticileri bu sene boş durmaya anlaşılan hiç niyetli değil. Yeni model Huawei P9 ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 06.10.2015 - 15:01
Abone Ol google-news

Huawei P9 amiral gemisi bir model olarak karşımıza çıkacak. Yeni modelde çift kamera özelliği yer alacak. Huawei cihazla ilgili yeni bilgileri daha yeni onayladı.
Dünyanın en çok telefon üreten -Yani farklı model anlamında- firması Huawei, yeni model amiral gemisi P9’u ilerleyen zamanlarda duyuracak. Huawei yeni model telefonunu bir etkinlik gerçekleştirerek tanıtacak.


Huawe’in P9 modelleri daha pek çok farklı model olarak da satışa sunulacak. Huawei P9’da çift kamera yer alacak ve P9 ile diğer model P9’ların da fiyatları aynı olacak.
Huawei’in ön ve arka kamerasında 2’şer adet kamera yer alıyor. Yani toplamda 4 adet kamera telefonda kullanılmış. Bu kameraların her biri de LED flaşa sahip.
Akıllı Lazer Sensör çekeceğiniz nesne ile kamera arasındaki mesafeyi ayarlayarak daha doğru bir netleme gerçekleştiriyor.
Tamamen çalışan kesime yönelik olarak tasarlanmış telefon üst seviye özelliklere sahip. Diğer sürümler farklı model isimleriyle de satışa sunulabilir.
İki cihazdan telefonların kod isimlerinin LTE ve DELUX olması bekleniyor. Kirin 950 yongaseti Huawei P9’da kullanılacak. Bunun dışında fazla bir bilgiye sahip değiliz.

En sağlam iPhone 6s ve iPhone 6 kılıfları!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler