İlişkilerde düş kırıklığına uğramamak için ne yapmalı?

Beraber yaşamanın amacı, ilişkinin yürüyüp yürümeyeceğini anlamak ve yürümezse ayrılmak mıdır? Eğer öyleyse daha başlangıçta başarısız olacağınız belli. Eski kurallara takılı kalmak sizi hataya düşürebilir. İşte aşk hayatınızda burcunuzun son güncellemeleri!

Yayınlanma: 15.12.2011 - 15:22
Abone Ol google-news



Koç

Kader arkadaşınız: Düzenli ve çok aktif bir seks hayatına ihtiyacı vardır. Agresif olmaya ve aklına estiği gibi hareket etmeye yatkındır, kontrolü ele almayı sever. Sevgilisine karşı çok koruyucudur. Reddedilmeyi zor hazmeder. Mücadeleyi sever, elde etmek istediği şeyi en sona saklamalısınız. Bazı Koç erkeklerinin gözü dışarıda olabilir, ilgisinin sürekli olması için vücudunuza iyi bakın ve ince kalın Sonuç olarak; ilişkinizi koruyabilirsiniz…

Muhtemel yaşayacaklarınız: Sevgili adayınız, evliyse onun arkasından iş çevirmek yerine ona karşı dürüst olun. Onun için kabullenmesi kolay olmayacaktır, hele de eski sevgilisine, eşine karşı hala hisleri varsa. Ama unutmayın zaman her şeyin ilacıdır, vakit geçtikçe ilişkinizi kabullenebilir, beraberliğiniz bu depremi atlatabilir…

Boğa

Kader arkadaşınız: Âşık olduğunuzda belki de bazı şeyleri görmek istemediğiniz için kendinizden taviz veriyor ve kişiliğinizden bile vazgeçmeye başlıyorsunuz ki bunu yaparken sadece karşınızdakinin mutlu olmasını istiyorsunuz. Ama aslında, karşılıklı verilen tavizler en aza indirgendiğinde, diğer bir deyişle masallardaki gibi bir ilişki yaşama şansımız da daha yüksek olur. Boğa erkeğinin en çekici yönlerinden biride derinden gelen, erkeksi sesidir…

Muhtemel yaşayacaklarınız: Aranızdaki kimyaya güvenin Böylece düş kırıklığına uğramayacaksınız bir Boğayla yeni tanıştığınızda veya hali hazırda bir ilişki içindeyken fazla beklenti içine girerseniz mutsuz olabilirsiniz. Zaten çok fazla süslü sözler veya abartılı jestler beklediğinizden değil ama sevildiğinizi gerçekten hissettirecek küçük davranışları bile beklemek gerektiğini düşünmeye çalışın.

 

İkizler

Kader arkadaşınız: Sevdiğiniz insanı anlamaya çalışmanın, ona sorular sormanın, cevaplarını takip etmenin, o insanla ilgilenmenin, kişisel farklılıkları fark etmenin de çok karmaşık olmadığını Onu beğendiğinizde, keyifli zaman geçirdiğinizde, ona minnettar olduğunuzda bunları sadece düşünmek yerine, düşüncelerinizi dile döküp ifade etmek hiç de zor değil..

Muhtemel yaşayacaklarınız: Bir İkizler çiftin arasındaki ateşli kimyaya kimse asla rekabet edemez. İlişkinizin yeni veya eski olması Fark etmez Barışçıl doğaları gereği, İkizler erkekleri sevgililerinin hep yanlarında olmasını isterler. Onu düşündüğünüzü gösteren e mail'ler gönderin. Rekabetçi bir tavır sergilerseniz  onu sonsuza kadar kaybetmenize neden olabilir…

Yengeç

Kader arkadaşınız: Yengeç erkekleri son yıllarda bir ilişkiye başlama ve bağlanma konularında daha fazla sıkıntı yaşıyor.. evlenme konusunda daha isteksizler, daha fazla birlikte yaşamayı ama o imzayı atmamayı tercih ediyorlar. Bu değişimler,  bazılarınızda güzel değişimler olabilir büyük bölümü istismara uğradığı bir ilişkiyi devam ettirmek zorunda olmadığını, ayrılmak gibi bir şansı olduğunu biliyor.

Muhtemel yaşayacaklarınız: Erkeğin kalbine giden yol, midesinden geçer" lafı belli ki Yengeç erkeği için söylenmiş! Yengeç burcu göğüsleri yönetir, yüzden kapalı kıyafetler yerine cesur göğüs dekoltesini tercih ederseniz, sizi çok takdir edecek ve giydiğiniz için sizi memnun edecektir… flört edin. Zodyak'ın en iyi kur yapan burcudur. Sözlerine aynı çabuklukta ve espriyle karşılık verirseniz ilişkiniz biranda alev alır.


Aslan

Kader arkadaşınız: Bir elmanın iki yarısı olun Şu bir gerçek ki, ateşli bir çiftin diğer yarısı olduğunuzda ve Aslan erkekler bunu gözlemlediklerinde, onlara daha önce hiç olmadığınız kadar çekici görünürsünüz., yanlarında iyi görünümlü bir partner olan insanlar, karşı cinsin gözüne her zaman daha çekici görünür. Bunu hissettirirseniz,
arkadaşlarının gözünde de olumlu bir izlenim bırakabilirsiniz.

Muhtemel yaşayacaklarınız: Mücadeleyi sevin, elde etmek istediği şeyi en sona saklamalısınız. Bazı Aslan erkeklerinin gözü dışarıda olabilir, ilgisinin sürekli olması için vücudunuza iyi bakın Hepsinden önemlisi onu merak ettirin, zira kovalamanın heyecanına bayılır. Özellikle flört döneminde kıskanç ve sahiplenicidir. Eğer başkaları ile görüşmeye devam ederseniz…. en tahammül edemediği şey ikinci sırada yer almaktır.Böyle bir durumda sizi bırakıp gidecektir. ..


Başak

Kader arkadaşınız: Çok sahiplenici bir burçtur. Bu özellik en başta çekici gelse bile daha sonra sinir bozucu olabilir. Başak için güvenlik duygusu çok önemlidir ve çoğu zaman kararlarını ona göre verir. Ayrıca günlük alışkanlıklarına düşkündür. Esnek olmasa bile sadık ve güvenilir olması sizi rahatlatır. Çok şanslısınız! Başak uzun beraberliklerden zevk alan tek burçtur…

Muhtemel yaşayacaklarınız: İlişkinizde yaşadığın her arzu gecesini önceden öngörüp hissettin ve de planlar yapın İlişki ilerledikçe planlama yapmak daha da gerekli hâle gelir. Birbirinin izi iyice tanıyıp ilişkiye alıştıkça, spontane arzu patlamalarının kaybolduğunu Birbirinizi hayal etmek ve hazırlık yapmak, önceden yaşayacaklarınız yerine geçer zaten...

 

Terazi

Kader arkadaşınız: Hiçbir zaman yatağa sinirli bir şekilde girme. Pek çok kişi, eğer bir problem hemen çözülmezse sonra daha da büyüyeceğine inanır. Aslında birbirine kızgın olan çiftlerin sinirliyken uzlaşabilirle şansı yüksek değildir. Burnundan solurken tartışmak, problemi daha da içinden çıkılmaz hâle getirebilir. En iyisi güzel bir uyku çekmek ve problemi gün ışığında çözmeye çalışmaktır..

Muhtemel yaşayacaklarınız: Hayatınızı canlı tutabilirsiniz. Ceketinin cebine ve ya tesadüfen bulabileceği herhangi bir yere notlar bırakmayı deneyin. Çok az burç aşkla ilgili yazılara bu kadar değer verecektir. Terazi burcu erkeğinizin sinirsel gerilimini azaltmak için hoş kokulu yağlarla masaj yaparak onu şımartın. Teraziler yaşından genç gösterir ve çok karizmatiktir. İçindeki liseli aşığı ortaya çıkartmak için onunla flört edin. ..

 

Akrep

Kader arkadaşınız: Gelenek: BİRBİRİNİZE HER GÜN "SENİ SEVİYORUM" DEMELİSİNİZ... Yeni kural: Sevginizi kelimelerle değil hareketlerle gösterin... Bu iki değerli kelime gerekli, gereksiz her yerde sarf edilince anlamını yitirir. Bu cümlenin hakkını vermek için bu hissi dolu dolu duyduğunda dile getirmelisiniz. Kendini ifade edebilmek için daha yaratıcı yöntemler geliştir….

Muhtemel yaşayacaklarınız: "Sen dünyadaki en harika kocasın" gibi bir iltifat, "Canım", "Bebeğim" gibi tatlı sözcükler, "" gibi şükran belirten bir cümle de kullanabilirsiniz bu gibi cümlelerin Akrep erkeğinde Sadakati, bağlılığı ve inanılmaz cömertliği ile sizi kazanır ve ondan sonra, aldatmanın sebep olan etkenleri ortadan kaldırır… Görsellikse onun için çok önemlidir.

 

Yay


Kader arkadaşınız: Yay kararlı, ketum, koruyucu, kıskanç bir erkektir. Tutkuya ve saplantıya eğilimi olan bir burçtur, o nedenle kariyerinden aşk hayatına kadar hiçbir şeyde orta karar değildir. Küllerinden yeniden doğar Yay’ın ne kadar seksi ve gizemli olduğu hakkında pek çok şey yazılmıştır. onun için o  çok önemlidir ve o hayatı olmadan mutlu bir ilişkiye sahip olması imkansızdır.,güçlü, sessiz ve yakışıklıdır. Bir ilişkinin diğer yarısı olduğunuz kadar, aynı zamanda hayatınızın da sahibidir…..

Muhtemel yaşayacaklarınız: Mücadeleniz Yay erkeğine âşık olmanın en büyük zorluklarından biri, onun derinlerde yatan duygu ve düşüncelerini açığa çıkarmaktır. Bazen onun ne düşündüğünü tahmin bile etmek imkânsızdır! Saati saatine uymayan çok kıskanç bir sevgili olabilir, onun için adımlarınıza dikkat edin. Ya ilişkiyi onun kurallarına göre oynamalıya da onu terk etmelisiniz. Ortası olmaz!


Oğlak

Kader arkadaşınız: Çok seçicidir… Zekidir, etik, ahlaki değerler, siyaset, felsefe veya din hakkında fikir tartışması yapmaya her an hazırdır. İyimserliği ve inancı onun en cazip özellikleridir. Her zamanki neşesi ile size kendini sevdirecektir. Aynı zamanda çok gezgin bir burçtur, En iyi sporcular bu burçtan çıkar ve onun da yorucu fiziksel aktiviteye hazır olun….

Muhtemel yaşayacaklarınız: Yaşadığınız "duygusal sıkıntıları paylaşmanız bir noktaya kadar iyi olabilir. Ama bu konuya fazla yüklenmek sevgilinize aşırı gelebilir. Burada anahtar, sesiz olmanız. Problemleri çözmeye çalıştığınızı ve çareyi ondan beklemediğinizi açıkça belli edin. Sevgilinizin yardımına ne kadar ihtiyacınız olduğunu tartın. Süregelen bir kriz varsa, bundan belirli bir süre bahsedin ve sonra yolunuza devam edin. …

 
Kova

Kader arkadaşınız: başarılı ve kendine güvenen kadınlardan hoşlanır. Beraber olduğu kadını, patronu ile tanıştırabilmeyi ister. Onu sizinle tanıştırabileceğine ikna etmeli ve daha da fazlası kariyerine katkıda bulunabilmelisiniz. (Ne kadar çok yükselirse, beraber olduğu kadına oka dar fazla önem vereceğini aklınızda tutun.)

Muhtemel yaşayacaklarınız: Vücudunuzu sevin. Kendinizle ilgili sıkıntılarınız ve güvensizlikleriniz konusunda hakem haline getirmenizin size hiçbir yararı olmaz. Kova Erkekler, mükemmel olmasa bile kendi vücutlarını beğenen kadınlardan hoşlanırlar. Yüzmeyi, tenis oynamayı ya da ona yetişebileceğiniz herhangi bir sporu beraber yapmayı önerin. güçlü kadınları takdir eder İlk gününüzü asla unutmamasını sağlayın. … yine  şunu unutmayın: Geçmişinizden bahsetmeniz geleceğinizi sabote edebilir….

 

Balık

Kader arkadaşınız: Aşkta ve evlilikte bireysellik duygusunu ve bağımsızlığını koruyacaktır. Balık burcuna âşık, akıllı bir kadın ona asla baskı yapmaz. Balığın içinde yalnız yaşama isteğiyle, aşka ve ilgiye duyduğu özlem (bu yönünü iyi saklar) sürekli çatışma halindedir. Bu ikilem sizi bazen çıldırtsa bile en iyisi görmemezlikten gelmektir. Kızdığı zaman öfkesini dışa vuracağına mesafeli davranır ve uzaklaşır. Onu açmaya ve içe attığı düşünceleri paylaşmaya çalışın…

Muhtemel yaşayacaklarınız: Balık erkeğini bir konuda ikna etmeye çalışırken, gerçekleri ya da mantığı kullanmayın. Onun duygularına ve içgüdülerine seslenin. Eğer bir konuda çok fazla baskı yapar ya da çok talep kar olursanız başka yöne doğru yüzerek uzaklaşacaktır. Rutin alışkanlıklardan ve kısıtlanmaktan nefret eder. Takdir edilmeye ihtiyacı vardır. Materyalist veya para odaklı değildir Tüm bunlar çok gelmediyse onu yanınızda götürün…


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler