İngilizler de Ferguson'a kızgın

Kuşadası ilçesinde kurulu Anglo Turkish Club'ün Başkanı Hüseyin Kahveci, eski York Düşesi Sarah Ferguson'un, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı Saray Rehabilitasyon Merkezi'nde yaptığı gizli çekimlerin kulüp üyesi İngilizleri üzdüğünü bildirdi. Kulüp üyesi İngilizler de, durumu protesto ettiklerini belirterek, Ferguson'u Kuşadası'na davet etti.

Yayınlanma: 24.11.2008 - 15:12
Abone Ol google-news

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde kurulu Anglo Turkish Club'ün Başkanı Hüseyin Kahveci, eski York Düşesi Sarah Ferguson'un, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu2na (SHÇEK) bağlı Saray Rehabilitasyon Merkezi'nde yaptığı gizli çekimlerin kulüp üyelerini üzdüğünü ifade etti.

Hüseyin Kahveci, düzenlendiği basın toplantısında 3 yıl önce Kuşadası'nda yaşayan İngiliz vatandaşları ile bir araya geldiklerini ve ''Anglo Turkish Club''ı kurduklarını anımsattı.

Kulüplerinin ilçedeki Engelliler Derneği'nin eksikliklerini tamamladığını belirten Kahveci, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Sarah Ferguson'un yayınlattığı haberler 2 bin İngiliz kulüp üyemizi çok üzdü. Onlardan gelen talep ile bugün burada toplanarak Sarah Ferguson'u, yanlı ve yanlış haberinden dolayı protesto ediyoruz. Bu yayınların Sarah Ferguson'un bizzat kendi vatandaşları tarafından protesto edildiğini tüm dünya bilmelidir.''
 

'Ferguson'u Kuşadası'na davet ediyoruz'

Kulüp bünyesinde yer alan komitenin başkanı Robin Wilkinson ise Türkiye'de, İngiltere'de olmayan engelli rehabilitasyon merkezlerinin bulunduğunu belirterek, ''Kötü gördüğü bir şeyi abartarak yayınlayan Sarah Ferguson'u Kuşadası'na davet ediyoruz. Kendisi eminiz ki bazı art niyetli emellere alet olmuştur. Bizler İngiliz vatandaşları olarak bu durumu protesto ediyoruz'' diye konuştu.

İngiltere'de daha önce engelli çocuk geliştirme uzmanı olarak görev yapan Mark Davies ise yayını gördükten sonra yayıncı kuruluşa ve Sarah Ferguson'a defalarca elektronik posta gönderdiğini, ancak cevap alamadığını söyledi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler