iPhone kullanıcıları her ay 40 Dolar harcıyor

Amerika’da yapılan son araştırmaya göre iPhone kullanıcıları her ay mobil uygulamalara ortalama 40 dolar harcıyor. Aylık harcamalar geçtiğimiz yıla kıyasla artmış durumda.

Yayınlanma: 26.02.2017 - 11:28
Abone Ol google-news

Bildiğiniz gibi Apple kullanıcıları mobil uygulamalara genel olarak Android kullanıcılarından daha çok para harcıyor. Amerika’da yapılan yeni bir araştırma Apple kullanıcılarının uygulamalara ne kadar para harcadığını ortaya çıkardı. Bu araştırmaya göre Amerika’daki ortalama bir iPhone sahibi her ay mobil uygulamalara 40 dolar harcıyor.


Her zaman olduğu gibi telefon sahipleri yine en çok harcamayı oyunlara yaptı. Premium uygulamalara ve uygulama içi içeriklere yapılan harcamaların yüzde 80’i oyunlarda yapıldı. Ama bu yıl diğer uygulamalara yapılan harcamalar da artış gösterdi. Genel olarak baktığımızda iPhone sahiplerinin uygulamalara harcadığı para geçtiğimiz yıla göre artmış durumda. 2015 yılında aylık 35 dolar olan harcama 2016’da 40 dolara yükseldi. Oyun dışında en çok para harcanan uygulamaların başında HBO NOW, Hulu ve Netflix geliyor.

Ghost Recon Wildlands açık beta bugün başlıyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler