İşçilerin evlerinde hüzün var

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki kağıt fabrikasında metan gazından zehirlenerek ölen 3 işçinin evlerinde büyük üzüntü yaşanıyor.

İşçilerin evlerinde hüzün var
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 19.09.2009 - 09:46

İzmir'de zehirlenerek hayatını kaybeden işçilerden Ramazan Demir'in evli ve 4 yaşında bir kız çocuğu babası olduğu belirtildi. Yakınları, Demir ile eşi Tütiye Demir ve kızlarının kısa süre önce bayram alışverişine çıktığını anlattı. Evlerinde ölüm haberini alan ve büyük üzüntü yaşayan Tütiye Demir'i yakınları teskin etmeye çalıştı.

Haydar Koray Güçlü'nün ise 7 yıldır bu fabrikada çalıştığı öğrenildi. Güçlü'nün 2 ay önce 19 yaşındaki Mahser Yüce ile nişanlandığı ve bayramın ardından düğün yapmaya hazırlandığı bildirildi.

Fabrikada zehirlenerek ölenlerden Ayhan Çanakçı'nın da 1 ay önce baba olduğu öğrenildi.
3 işçinin cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İşçilerin sabah saatlerinde 4 metre derinliğindeki hamur kazanını temizledikleri sırada zehirlendikleri kaydedildi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Şükrü Güngör'ün genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kemalpaşa ilçesindeki fabrikada, hamur kazanı temizlenmesi sırasında Ramazan Demir (29), Haydar Koray Güçlü (29) ve Ayhan Çanakçı (26) metan gazından zehirlenerek ölmüş, zehirlenenlerden Şükrü Güngör ise hastaneye kaldırılmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon