İstanbul Autoshow 2012 açıldı

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan otomotiv sektörünün, en büyük şovu İstanbul Autoshow 2012 açıldı.

Yayınlanma: 01.11.2012 - 10:41
Abone Ol google-news

Dünya ve Avrupa lansmanlarıyla markaların adeta güç gösterisi yapacağı fuarın açılışını Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün yapacak.
Basın ve VIP günüyle ilk kez kapılarını TÜYAP'ta açacak olan, 2 yılda bir düzenlenen ve bu yılki konsepti ''Sektörün güç gösterisi'' olan fuarda, 45 markanın 500'e yakın model sergilenirken, 4'ü dünya prömiyeri olmak üzere 31 yeni model ilk kez otomobilseverlerle buluşacak.

Ferrari, 599 GTB Fiorano modelinin yerini alan olan en yeni ve hızlı modelini 2012 İstanbul Autoshow Fuarı'nda tanıttı.

Ferrari tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü ve en hızlı modeli unvanına sahip F12berlinetta modeli, 2012 İstanbul Autoshow Fuarı'nda tanıtılmasının ardından Tofaş çatısı altında yer alan FerMas tarafından 660 bin avrodan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla satışa sunuldu.

Gösterişli ve agresif tasarımlı yapısıyla ilk bakışta dikkatleri üzerine çeken Ferrari F12berlinetta, Ferrari'nin F1 yarışlarındaki tecrübesini ve bu yönde kazandığı teknolojik birikimini tek bir çatı altında toplanmasını yansıtması bakımından önem taşıyor.
FerMas Satış ve Pazarlama Müdürü Ferhat Albayrak, ''Ferrari markasının tüm dünyada zirve noktasını temsil eden F12berlinetta modelinin ilkini kasım ayında teslim edeceğiz. 2012 yılında aldığımız 6 adet siparişin 3'ünü teslim etmeyi hedefliyoruz'' açıklamasını yaptı.

Renault, ilk kez Türkiye'de iki yeni modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Yeni Fluence ve Yeni Symbol İstanbul otomobil fuarında Türkiye'den dünyaya tanıtıldı.
Renault markasının yeni tasarım kimliğini yansıtan modellerinin tanıtımı, Renault Tasarım Direktörü Laurens Van den Acker ve Euromed ve Afrika Bölge Başkanı Jean-Christophe Kugler'in katılımıyla gerçekleştirildi.
10 Ekim'de Türkiye'de satışa sunulan, Renault'nun yeni kimliğinin ve yeni tasarım anlayışının ilk temsilcisi olan Yeni Clio, İstanbul Auto Show'da otomobil severlerle buluştu.

Yeni Clio büyük beğeni toplayan yeni tasarımının yanı sıra, kişiselleştirme imkanı, yeni teknolojik özellikler ile dikkati çekiyor. Bu özelliklerinin yanı sıra, Yeni Clio segmentinde giriş seviyesindeki en donanımlı araç olma özelliği ile de öne çıkıyor.
Renault, herkes için kullanımda sıfır salımlı ulaşım olanağının sunulmasını sağlayan tek çözüm olan yüzde 100 elektrik motorlu araç modellerini de Auto Show 2012'de otomobil meraklılarıyla buluşturdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler