İstanbul sanata doyacak

İstanbul yine sanata doyacak. 4 hastanın sorunlarını çözmeye çalışan bir psikoloğun düştüğü komik durumlar izleyenleri kahkahaya boğacak. İşte sıcaklardan bunalan sanatseverlere bir kaç öneri...

Yayınlanma: 20.08.2009 - 07:40
Abone Ol google-news

İstanbul'da, Optimum AVM Açık Hava Sahnesi'nde 26 Ağustos'ta ''Hastasıyız'' adlı oyun izlenebilecek.

İki perdelik müzikal komedi olan ''Hastasıyız'', muayenehanesine gelen 4 hastanın sorunlarını çözmeye çalışırken, kendisi kördüğüm olan bir psikoloğun düştüğü birbirinden komik durumları konu alıyor.

Beyoğlu Mask Live Music Club'da 22 Ağustos'ta ''Stop The Tempo'' adlı oyun sahnelenecek. Romanyalı yazar Gianina Carbunariu'nun en beğenilen oyunu, günümüz Romanya'sındaki üç köksüz, bağsız, sıradan gencin yaşadıkları ani ve büyük dönüşümü anlatıyor. Yönetmenliğini Özen Yula'nın yaptığı oyunda Sanem Öge, Selin Zafertepe ve Sezgi Mengi rol alıyor.

Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nün bahçesinde 26 Ağustos'ta ''Kibarlık Budalası'' ve 27 Ağustos'ta ''Figaro'nun Düğünü'' izlenebilecek.

Miniaturk Parkı'nda 23 Ağustos'ta ''Miniaturk'te Mehter Sesi''adlı mehter konseri izlenebilecek. Konserde, dünyanın en eski bandosu olan Mehter, repertuarının klasik icralarının yanı sıra popüler çalışmalara da yer verecek.

Bağdat Caddesi Mithat Selection mağazası önünde 23 Ağustos'ta Sokakta ''Opera Keyfi'' sürüyor. Tamamını konservatuvar öğrencilerinin oluşturduğu grupların sahne aldığı konserlerde, popüler opera ve müzikallerden örnekler sunuluyor.

İFSAK'ta ''10'uncu Yılında Fotoğraflarla Körfez Depremi'' adlı fotoğraf sergisi ziyaret edilebilecek.

Belgesel Fotoğrafçı Tufan Dinarlı'nın deprem bölgesinde kaldığı süre içinde çektiği fotoğraflardan oluşan sergi, 11 Eylül'e kadar görülebilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler