İstanbul'da fotoğraf günleri başlıyor

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi, önümüzdeki hafta "Hayatımız Fotoğraf" konseptiyle fotoğraf günleri düzenliyor.

Yayınlanma: 16.09.2010 - 08:14
Abone Ol google-news

Canon ve Toshiba Bellek kartları sponsorluğunda 24 Eylül-2 Ekim 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik süresince aralarında İzzet Keribar, İsa Çelik, İbrahim Zaman, Nevzat Çakır, Özer Kanburoğlu, Yusuf Darıyerli gibi tanınmış fotoğrafçılar başta olmak üzere yurtdışından yabancı fotoğrafçıların da yer aldığı 20’den fazla slayt gösterisi yer alacak.

Ozan Sağdıç ve Süha Derbent’in fotoğraf sergilerinin yanı sıra, Yücel Tunca, Cengiz Oğuz Gümrükcü ve Ali Öz’ün katılacağı “Fotomuhabirliği ve Belgesel Fotoğraf”, Nevzat Çakır, Sadık Demiröz, Mehmet Turgut ve Murat Gür’ün katılacağı “Fotoğrafta Manipülasyonun Dünü Bugünü” ve Murat Germen, Orhan Alptürk, Orhan Cem Çetin ve Merih Akoğul’un katılımıyla “Fotoğrafta Gerçeklik” adlı 3 panel gerçekleştirilecek. Etkinlikler kapsamında Alptekin Baloğlu’nun Sualtında Fotoğraf Çekimi, Ali İhsan Gökçen’in Doğa Kültürü ve Fotoğrafın Anlamı ve Cengiz Akduman’ın “Siyah Beyaz Arşiv Baskı Tekniği” başlıklı seminerleri de izlenebilecek.

Etkinlikler, PhotoWorld Fotoğraf Merkezi başta olmak üzere Caddebostan Kültür Merkezi (CKM) ve Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılım ücretsiz.

(www.photoworldfotografmerkezi.com)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler