İsviçreli kız, babası ile Türk eşini öldürdü

İsviçre’nin kuzeyindeki Hemmental bölgesinde yaşayan Cassandra D. adlı kadın, babası Rolf B. (56) ve 26 yaşındaki Türk eşi Kenan D.’yi bıçaklayarak öldürdü.

Yayınlanma: 17.12.2015 - 09:25
Abone Ol google-news

Dünyanın en sakin ülkelerinden İsviçre yine bir Türk’ün adının karıştığı cinayeti konuşuyor. Schaffhausen Polis Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada, 26 yaşındaki Cassandra’nın cinayetleri annesi Marijiana B. (53) ile beraber işlediği belirtildi.

Milliyet'in haberine göre, yerel basına konuşan yöre sakinleri, genç çiftin yeni evlendiğinin altını çizerek, “Perdeleri hep kapalıydı, içe kapanık bir yaşam sürerlerdi. Kimse haklarında fazla birşey bilmezdi. Ancak sık sık kavga ediyorlardı, hatta sokakta birbirlerine saldırdıklarını bile görmüştük. Cinayetin işlendiği gün evden bağrışmalar geliyordu” şeklinde konuştu.
 
ANNE KIZ GÖZALTINDA
 
Son günlerde ayrı yaşadığı belirtilen çiftin bir de kızları olduğu, küçük kızın ise babası Kenan ile beraber yaşadığı ifade edildi. Araştırmanın devam ettiğini duyuran bölge polisi, küçük kızın cinayetin işlendiği sırada evde olmadığını açıkladı.

Bölge polisi ayrıca, cinayetten 4 hafta önce Kenan’ın,kayınpederi Rolf ile tartıştığını ve kavga sırasında Rolf’un  kaburgalarını kırdığını belirtti. Polis kayıtlarına göre; Kenan, kaldıkları dairenin kirasını kayınpederine ödememiş, bunun üzerine de Rolf, genç çifti yaşadıkları daireden çıkartmak istemişti. Anne-kızın ise gözaltına alındığı duyuruldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler