Kabinede terör alarmı

Başbakanlık ve Erdoğan'ın çevresinde koruma önlemleri arttırıldı.

Yayınlanma: 23.10.2011 - 06:38
Abone Ol google-news

Hakkâri’de düzenlenen ve 24 Mehmetçiğin şehit olduğu saldırı sonrasında Ankara’nın kalbinde “terör alarmı” verildi. CAT timleri ve polis, Başbakanlık’ın ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çevresinde kuş uçurmazken binlerce yurttaşın yol güzergâhı olan Vekâletler Caddesi adeta trafiğe kapatıldı.

Vekâletler Caddesi’nin yol girişlerinde nöbet tutan polisler, caddeden geçmek isteyen vatandaşların personel olup olmadığı yönünde kimlik kontrolü yapıyor. Cadde üzerinde bulunan kurumlarda görevli olan personel harici caddeye sivil vatandaş kolay kolay giremiyor. Bölgedeki polisler, uygulamanın 2 gündür sürdüğünü söyledi.

‘Yandaş Medya’ Ecevit’e demediğini bırakmamıştı

Ecevit hükümetinin son dönemlerinde Başbakanlık önünde hemen her gün bir yenisi yaşanan protesto gösterileri sırasında bir kişinin petrol tankeriyle Vekâletler Caddesi’ne girmek istemesinin ardından Başbakanlık’ın önü trafiğe kapatılmıştı. Bugünkü polis ablukasını görmezden gelen “yandaş medya” o dönemde Ecevit’i yerden yere vurmuştu. O dönemde, “Başbakanlık, Kanije Kalesi’ni aratmaz”, “Halkçı Ecevit halktan korkar oldu”, “Kuşatılmış semt Başbakanlık”, “Eylemci geçemez”, “Başbakanlık’a kesin koruma” başlıklarıyla haberler yapılmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler