Kadıköy'de patlama!

İstanbul Kadıköy'deki bir büfede sabah saatlerinde 12 kilogramlık LPG tüpü patladı. Patlamada bir kişi yaralanırken, ortalık savaş alanına döndü.

Yayınlanma: 21.04.2012 - 06:37
Abone Ol google-news

Kadıköy Feneryolu Mahallesi Kuyubaşı Aralık Sokak 5/B numaralı 4 katlı binanın birinci katında bulunan bir büfede kullanılan 12 kilogramlık LPG tüpü sabah 07.00 sıralarında patladı.

Patlama sonucu ortalık savaş alanına dönerken büfede yangın çıktı.

Sese uyanan mahalle ve bina sakinleri itfaiye ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Sabah büfeyi açmaya gelen büfe çalışanı Ömer Atasever patlama sonucu yaralandı. Enkazın altında kalan Atasever itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Atasever olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri büfenin içinde bulunan mutfak tüplerini de dışarı çıkarttı.

"Deprem oldu sandık"

Patlama sonucu bina sakinleri deprem olduğunu zannederek büyük bir korku ve panikle kendilerini dışarı attı. Bina sakini bir kadın, "Deprem olduğunu zannettik ama tüp patlamış" şeklinde konuşutu. Başka bir bina sakini de belediyenin suçlu olduğunu öne sürerek büfenin izinsiz açıldığını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler