Kadınlar kaybetme korkusu yaşar mı?

Ayrılınca bir daha asla gülemeyecekmişsiniz gibi geliyor mu? "Hayatında kesin başka biri var" diye kuruntu yapmaktan kendinizi alamıyor; "Beni nasıl sevmez, nasıl unutur" diyor musunuz? İşte burç erkeklerini çözmeniz gerektirecek önemli maddeler...

Yayınlanma: 27.01.2012 - 18:53
Abone Ol google-news

Koç Erkeği:

Felsefesi "Ya hep ya hiç" tir. Koçlar yoğun duygular içerisinde severler ve nefret ederler. İdealinde hep baskın bir kadın vardır. Sürekli “seni seviyorum” diyerek, onu elinizde tutacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sevginizi ona hiç belli etmeyin demiyorum ama bu cümleyi sık sık kullanmayın. Kendisine bu kadar şuursuzca âşık  olduğunuzu bilmesi onu size daha çok âşık etmez Bırakın bir gün ilişkiniz biterse, onsuz da yaşayabileceğinizi düşünsün. Koç erkeğini, İkizler, Yengeç ve Akrepler en çok kederlendiren,  burçlardır. İdeali: Terazi ve Yay.

Boğa Erkeği:

Cana yakınlıkları ve sevecenlikleriyle tanınır. Son derece güvenilir tiplerdir. Yalnız boğazına çok düşkündür. Boğa burcundan birini etkilemek isteyenlerin güzel yemekler yapmayı öğrenmesinde fayda var. Boğa erkeği kendisini baştan çıkaracak bir kadın hayal eder ve onu bulduğunda da kaybetmek istemez. İlişkinizi canlı tutacak küçük sürprizler hazırlayın ve… Hissettirin. Diğer bir deyişle,  kendinize göstereceğiniz özen, sevgilinizin “Bir gün ya biterse? ” diye korku duymasına neden olacak ve ilişkinize canlılık katacaktır. Boğa erkeğini, Başak, Aslan ve Koç en çok kederlendiren,  burçlardır. İdeali: Akrep ve Yay.

 
İkizler Erkeği:

Bu burcun erkeği, aşırı derecede esprili, neşeli, hayata hep olumlu tarafından baktıklarından, sorun çıkarmaya pek meyilli olmazlar. Bu nedenle birlikte oldukları kadının da bu özelliklere sahip olmasını isterler. Sıkıcı, melankolik, bunalımlı tipleri yanlarına bile yaklaştırmazlar. Her zaman bakımlı olun. "Nasıl olsa beni seviyor” diye düşünüp kendinizi ve kişisel bakımınızı ihmal etmeyin. Siz kendinizi ihmal etmedikçe zamanla başka kadınlarla rekabet etme korkusunu çok daha fazla hissetmeyeceksiniz. İkizler erkeğini, Oğlak, Aslan ve Balık en çok kederlendiren,  burçlardır. İdeali: Koç ve İkizlerdir.

 
Yengeç Erkeği:

Su grubu burçlardan Yengeç erkeği hayatını sevgi üzerine kurar. En duygusal erkekler bu burçtan çıkar. Macera kendilerini iyi hissetmelerinde büyük ölçüde rol oynar.  Yeni romantizm kalplerine iyi gelecektir. Yengeçin kesinlikle kalite arayan bir yapısı vardır. Ev yaşamına çok önem verir. En büyük özelliği, kızlarda anne modelini aramalarıdır. Bu nedenle önce annesiyle tanışmak ve onun özelliklerini öğrenmek yararlı olabilir. Bu yüzden bunları bilen kız kazanan ve uzun süre yanından ayrılmayan olacaktır. Kısacası ikinize ne mutluluk verecekse onu yapın. Sizler buna değersiniz! Yengeç erkeğini, Başak, Koç ve Kova en çok kederlendiren,  burçlardır. İdeali: Aslan ve Koç.

 
Aslan Erkeği:

Aslan burçları, güzel şeylerin olması için zamana ihtiyaç duyarlar. Bu burç erkeği olumlu telkinler almadıkça hiçbir şey yapamaz. Her zaman ilk arayan olmayın… Bir gün de hatırını sormak için onu aramayın. Ya da ilk  “İyi geceler” mesajı atan daima siz olmayın. Bu burcun erkeklerini ara sıra şaşırtmak silkinip özenli davranmalarını sağlayabilir. Sevgilinizi kaybetmekten korkuyorsanız, daha fazla üzülmenize gerek yok. Çünkü hissettiğiniz bu korkuyu, ona da yaşattığınızda, deneyin ve muhteşem sonucu görün! Aslan erkeğini, Balık, Oğlak ve Yengeç en çok kederlendiren,  burçlardır. İdeali: Koç ve Terazi.

 
Başak Erkeği:

Titiz, ince eğirip sık dokuyan Başak erkeği aşktan korkar. Daha doğrusu, mevcut düzenini bozan her şeye karşı derin bir ilgisizliği vardır. Bu da sevdi mi tam sevenlerdendir. Son derece entelektüeldir. Zarif, ne istediğini bilen, hanımefendi kızlara bayılırlar. Başak erkeğinin bazıları gece hayatını sevmediğinden, onu etkilemenin birinci şartı,  sarhoş olmak ve asla argo sözcük kullanmamaktır. Sevgilisinin böyle bir alışkanlığı durumunda ilişkisini bitirme kararı dahi alabilir. Bunlar yapılmazsa İzin verin, şu kaybetme korkusunu o yaşasın artık! Başak erkeğini,  İkizler,  Koç ve Yay en çok kederlendiren, burçlardır. İdeali: Yengeç ve Boğa.
 

Terazi Erkeği:

Güzellik sembolü Venüs gezegeninin burcu Terazi erkeği estetiğe ve güzelliğe çok düşkündür. Bu burcun erkeğini giyimine kuşamına önem vermeyen, bakımsız kızların etkilemesi neredeyse imkânsızdır. Terazi erkeği aslında aşka âşıktır. Onu elde tutmak biraz zor gibidir. Kaybetmeme korkusunun, önemli maddeleri... Cep telefonu kişiye özeldir. Sevgilinizin telefonunuzu ya da mesajlarınızı karıştırmayın. Evlilik fobisiyle yakasına yapışmayın size bağlanacağı yerde daha da uzaklaşır. Elbette sevgilinizle evlilik hayalleri kurmayın ya da bu konuyu hiç açmayın demiyorum. Ama en azından cümleleriniz “Biz evlendiğimizde” diye başlarsınız ilişkinizi kurtaracaktır. Terazi erkeğini, Koç, Akrep ve Aslan en çok kederlendiren,  burçlardır. İdeali: Kova  ve  Oğlak..

 
Akrep Erkeği:

Akrep bir ilişkisi olmadığı zaman asla mutlu olamaz. Bu onlar için bazen zararlı da olsa bundan vazgeçmeyeceklerdir. Onun nasıl geleceği varsa, bu aşkın olacağı varsa, olacaktır zaten. Tesadüfler, şartlar hiç ummadığın bir şekilde bir araya getirir sizi. Olacak bir şey için içselliğiniz mutlaka iş birliği yapar sizinle. Ama yok olmayacaksa, her aksilik çıkar arka arkaya. Cinselliğe çok önem verirler. Yok, bunlarla da olmuyorsa: "Yeterli derecede hoşlanmıyordur o zaman giden gitsin… Can acısıyla falan uğraşmayın. Anlayın ki bazı şeyler kimsenin elinde değil. Akrep erkeğini, Balık, İkizler ve Başak en çok kederlendiren,  burçlardır İdeali: Yengeç, Koç.

 

Yay Erkeği:

Bu burcun erkeği; aşırı derecede eğlenmeye meraklı, bağımsızlığına düşkün ve biraz da çapkındır.  Peki, bu burcun erkekler neden sever? Güzel sözler duymak için de can atarlar. Samimiyetsiz ifadelerle söylüyorsanız bu ayırt edilebilir. Sevgilinize yumuşak davranışlarda bulunarak, sizi daha çok sevmesini sağlayabilirsiniz. İşte onu şımartmanın romantik yolları… Boş zamanlarınızda sevgilinizin zevk aldığı şeyleri keşfedin; bu keşifler hayatınıza renk katacak yemek yeme alışkanlıklarının üzerinde önemle durun. Karnı tamamen doymuş bir erkek akşam dinlenirken kendisini sevdiğine daha âşık hissedebilir. Yay erkeğini, Oğlak, Terazi ve Boğa en çok kederlendiren,  burçlardır İdeali: Yay, İkizler.

 
Oğlak Erkeği:

Oğlaklar yoğun duygular içerisinde severler ve nefret ederler. Kendi kendilerine kaldıklarında intikamcı olurlar. Tüm işaretler, oğlakların geçmişten kopmadıklarını ve gelecekte bu acılarla yaşadıklarını gösteriyor. Sevdiğinizi ona çok fazla hissettirmeyin… Aslında bir gün onun olmak istemeyebileceğinizi az da olsa düşünmesi ve bu korkuyu yaşaması hem ilişkinizi kurtaracaktır, hem de kendisini baskı altında değil de, daha rahat hissedeceği için onun da bu konu hakkında hayaller kurmasını kolaylaştıracaktır. Aslında Oğlak erkeğini etkilemek kolay olsa da ilişkinin devamını getirebilmek biraz zor gibidir. Oğlak erkeğini, Boğa, Yay ve Akrep en çok kederlendiren,  burçlardır. İdeali:  Başak, Yengeç.

 
Kova Erkeği:

Kova erkeği macerayı çok sever. Müthiş zekidir ve özgüveni yüksektir. Zeki, espriden anlayan, düşünceli kızlarla ilgilenir. Çok bakımsız olmak… Kova erkekleri görselliğe çok önem verirler, ilk zamanlardaki gibi güzel görünebilmek için vakit harcamıyorsanız, sevgiliniz aşkın ateşli yanını kaybedebilir. O yüzden hep çekici görünün, iki insanın birlikte çok mutlu olması onların birbirine yapışık hareket etmeleri gerektiği anlamına gelmez. Ya da, "O beni tamamlayan bir parçam" gibi cümleler söylemek, sürekli "biz" kelimesi üzerine vurgu yapmak size fazla mutluluk getirmez. Kendinize ait bir şeylerin olduğunu sevgilinize göstermeniz, onun size saygı duymasını sağlayacak. Bunu sakın unutmayın! Kova erkeğini, Balık, Koç ve Akrep en çok kederlendiren,  burçlardır. İdeali:   Terazi, Boğa.

 
Balık Erkeği:

Balıklar doğru zamanda doğru yerde olurlar. Bu yüzden az bir çabayla güzel bir romantizm yakalayabilirler. Her ne kadar ciddi ve somurtkan görünseler de iç dünyaları çok farklıdır. En duygusal ve hayalci erkekler bu burçtan çıkar. Burcun erkekleri, bir kadınla tanıştıklarında bir şeye dikkat ederler ve çoğu zaman genetik şartlanmalarının etkisinde kalırlar. Gözleriniz, saçlarınız, sesinizin tonu, benzersiz bir kadın olmak zekâ işidir. Kendinizi böyle hissetmeniz için zengin, güzel veya çok akıllı olmanız gerekmiyor. Bakımlı, kendine güvenen ve ne istediğini bilen kadının benzeri yoktur, unutmayın. Balık erkeğini, Balık, Terazi ve İkizler en çok kederlendiren,  burçlardır. İdeali:   Yengeç, Kova.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler