Kayıp Beratcan'ı arama çalışmaları 3. gününde

Kartal Hürriyet Mahallesi'nde oturan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük 9 Mart çarşamba günü öğle saatlerinde okuldan çıktıktan sonra kayboldu.

Yayınlanma: 11.03.2016 - 16:24
Abone Ol google-news
<video:496003>

İddiaya göre, Yıldız İşçimen İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Beratcan Karakütük, dün öğleden sonra okuldan çıktı, ancak evine gitmedi. Çocuğuna ulaşamayan aile, dün gün boyu Beratcan'ı aradı ve mahallede duvarlara çocuklarının fotoğraflarını yapıştırarak bulunması için harekete geçti. Çocuk bulunamayınca polise haber verildi. Polis ekipleri 10 yaşındaki Beratcan'ı bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, küçük çocuğun en son çarşamba günü akşam saatlerinde okula yaklaşık 300 metre mesafedeki caddede görüldüğü belirlendi.

 

KÜÇÜK BERATCAN K-9 KÖPEĞİ "TİM" İLE ARANDI

Ekiplerin aramasına, Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Müdürlüğü'ne bağlı "TİM" adlı K-9 arama kurtarma köpeği de katıldı. Araçtan indirilen köpeğe önce küçük Beratcan'ın kıyafetleri koklatıldı. Kokuyu alan TİM bir süre çevrede Beratcan'ı aradı. Ancak yaklaşık 300 metre iz süren köpek küçük çocuğun izini bulamadı.

Şube ekipleri arama kurtarma köpeğini tekrar araca koyarak mahalleden ayrıldı. Diğer ekipler ise çevredeki aramalara devam etti.

 

KAYIP ÇOCUĞUN BABASI KONUŞMAKTA ZORLANDI

10 yaşındaki Beratcan'ın babası Ergün Karakütük ise konuşmakta zorlandı. Çocuğunun öğleden sonra kaybolduğunu belirten baba Karakütük, “Bulmak için aradık, her şeyi yaptık. Arkadaşlar her tarafa dağıldı. Herhangi bir şey bulamadım. Polisler de çalışma yapacaklar. İnşallah bulunacak" dedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler