Kazalar 6 can aldı!

Yurdun değişik yerlerinde meydana gelen trafik kazalarında 6 kişi öldü, 19 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 02.10.2011 - 20:57
Abone Ol google-news

Ankara'da İmam Alim Sultan Caddesi'nden Dereboyu Caddesi giden ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 TEF 37 plakalı kum yüklü kamyon, yol kenarındaki kuş alım satımı yapılan ve ''kuş evi'' olarak kullanılan gecekonduya girdi. Kazada, gecekonduda bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan 6 kişi çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan biri daha hastanede yaşamını yitirdi. Kamyon şoförünün, kazadan sonra olay yerinden kaçtığı bildirildi.

Siirt'te, H. E. (22) yönetimindeki 56 AL 192 plakalı otomobil, Bahçelievler Mahallesi İhsan Tan Bulvarı'nda yolun karşısına geçmek isteyen Gül Sevim Alp'e (6) çarptı. Alp, olay yerinde hayatını kaybetti.

Bursa'da, ihbar üzerine Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi Yakın Doğu Çevre Yolu'na giden trafik ekipleri, olay yerinde plakasız bir motosiklet ile 66 NF 659 numaralı plakayı buldu. Yapılan incelemede, trafik kazası sonucu ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Yavuz Elik'in (19), yurttaşlar tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldüğü ve burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadığı belirlendi.

İzmir'de, Manisa'dan İzmir istikametinde giden Ramazan Akçeken'in (33) kullandığı 06 LG 558 plakalı tır, Bornova Ev-Ka 3 mevkisinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada yaralanan Ramazan Akçeken, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Malatya'da, sünnet düğününden dönen İhsan Elçi yönetimindeki 35 BNJ 25 plakalı otomobil, Battalgazi Kavşağı'nda, Duran Aksoy'un kullandığı 44 KC 144 plakalı araçla çarpıştı. Kazada, sürücülerden İhsan Elçi ile aynı araçta bulunan Ayşe Elçi, Şüheda Güzel (13), Hasret Küçük (11) ve Miraç Bilin (9) hafif yaralandı. Yaralılar, Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde, Mehmet Bilgin yönetimindeki 38 VL 165 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırıma, ardından bir akaryakıt istasyonunun tabelalarına çarptı. Kazada yaralanan Mehmet Bilgin ile beraberindeki Hasan Bayat ile Murat Yüksel, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Arapçeşme Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde Levent Tuzluca'nın kullandığı 34 VG 9448 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bir evin bahçe duvarına çarptı. Duvarı yıkarak bahçeye giren kamyonette bulunan sürücü Levent Tuzcu, Haşem İlgi (11) ve Nihat Öder (12) yaralandı.

Şanlıurfa'da, Karaköprü beldesinde Abdulkadir Öncel idaresindeki 63 VK 512 plakalı otomobil ile sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 63 B 0343 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, sürücü Öncel ile otomobilde bulunan Mehmet Hakan ve Mustafa Güneşler yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler