Kesici'den CHP'li vekillere mektup

CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, CHP'li milletvekillerine mektup gönderdi. Kesici, CHP'li milletvekillerine, "Bu çalışma ve beraberliklerimizin hepsi zevkli, mutlu ve kıymetli anılar olarak siyasi hayatımın en aziz hatıraları arasında yer alacaktır" dedi.

Yayınlanma: 30.09.2010 - 14:07
Abone Ol google-news

CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, CHP'li milletvekillerine mektup gönderdi. Kesici, CHP'li milletvekillerine, "Bu çalışma ve beraberliklerimizin hepsi zevkli, mutlu ve kıymetli anılar olarak siyasi hayatımın en aziz hatıraları arasında yer alacaktır" dedi. Kesici, CHP'li milletvekillerine, şöyle dedi:

"23. Yasama döneminde Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri olarak üstün müşterek çalışmalarımız ve çeşitli beraberliklerimiz oldu.

Bu çalışma ve beraberliklerimizin hepsi zevkli, mutlu ve kıymetli anılar olarak siyasi hayatımın en aziz hatıraları arasında yer alacaktır.

Yeni yasama yılında siyasi çalışmalarınızda yüksek başarılar, kişisel hayatınızda mutluluklar diliyorum. Beraberliklerimizi ve anılarımızı daima mutlulukla hatırlayacağım."
 

Baykal'ın söleri yer aldı

Kesici'nin mektubunda; istifasını açıkladığı basın toplantısındaki metin ile CHP'ye katılımında Deniz Baykal'ın da yer aldığı basın toplantısındaki metin de yer aldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler